Header

Jag trillade i ett hopp igår och skadade huvud, nacke, rygg och bäcken. Blev hämtad av en skoter och låg bakom i en slags pulka. Ambulansen kom efter det och körde mig först till ett sjukhus i Åre, där de skickade mig vidare till Östersund för mina skador var så omfattande. Efter röntgen och flera timmar på kirurgakuten så fick jag åka hem. Inga skelettskador, men hjärnskakning och mjukdelsskador i rygg och nacke. De var lite oroliga för att det skulle vara mer skador i huvudet för att jag svimmade och har minnesluckor, men det bedömdes att det inte var något, sån tur var! Nu ligger jag i soffan i stugan och har ont. Är uppe och rör mig lite för att behålla rörligheten i kroppen, men det gör så sjukt ont när jag rör mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nellie lyckas alltid. Ni får mer uppdatering när jag är klarare i huvudet.

Likes

Comments

Efter en övernattning i Bollnäs så är vi framme i Åre. Direkt när vi kom fram så satte jag på mig snowboarden och åkte. Så skönt. Nu är jag dock helt utmattad och tänkte gå och lägga mig om en stund. Hoppas verkligen jag kan sova!

Likes

Comments

Pluggade inte till NO provet igår, men pluggade en hel del på lunchrasten. Jag tror det gick okej.
Nu är jag påväg till pappa. Imorgon ska vi åka upp till Åre. Ska bli kul att åka snowboard. Tycker det är en frihetskänsla att hoppa på de höga hoppen och volta. Känner mig verkligen fri då.

Likes

Comments

Känns som att jag har prov efter prov efter prov. Det är så mycket som ska göras innan sportlovet och det känns övermäktigt på något sätt. Vet att jag klarar det, men orkar verkligen inte. Alltså verkligen INTE. Har inte något fokus över huvud taget. Vill kunna sitta hemma och plugga och jag ska verkligen försöka, men det går inte. Mitt huvud bara snurrar vidare i massa ADHD-tankar. Hoppas innerligt att jag kanske kan fokusera lite i alla fall.

Likes

Comments

Alltid lika kul att vara på barn- och ungdomsmedicin.. Dock är det skönt att jag har en sjukt bra läkare. Vi har gått igenom mediciner inför våren/sommaren och nu håller jag på med en massa andningstester. Rätt jobbigt, men det är säkert värt det i slutet.
Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Alltså fy fan vilken äcklig patetisk hemsk människa som gjort detta. Hur har någon mage till att skriva detta på en toalett? Det är rätt tydligt att det är till mig då ingen annan på skolan heter Nellie. Detta hände i torsdags och Emina berättade det idag för mig.. Är så tacksam att hon gjorde det.
Jag har pratat med min mentor och hon ska ta tag i det. Är så sjukt jävla arg.

Likes

Comments

Åh herregud. Hur kan en gråta såhär mycket? Det slutar aldrig. Hur ska jag överleva denna smärta?

Likes

Comments

En i personalen sa såhär innan
”Nellie!! Har du sett att idol kommer till Helsingborg?? Jag har anmält dig”
Min första tanke var ”åh nej herregud vad fan har hon gjort” men sen när hon sa att hon skämtade så blev jag så lättad.
Jag blev dock glad för att hon sa så. Det visar på något sätt att hon tycker att jag är bra. Alltså det spelar ingen roll i vad jag är bra i, utan just att jag är bra. Att jag för en gång skull kan få känna att jag är bra. Att jag är bra nog.

Likes

Comments

Gårdagen var inte så lyckad, men idag har det gått lite bättre. Fick sådan sjuk ångest tidigare idag och fick sitta i ett rum på skolan och ta det lugnt ett tag.
Är ensam på boendet denna helgen så det händer inte så mycket. Jag och en personal ska iväg snart för att käka på max och handla strumpor. Skönt att komma iväg lite. Ligger mest i sängen annars.

Likes

Comments