Hej alla bananer!
Alltså varför ens tjäna 1,2 öre per läsare.... Detta är ju inte så nice. 
Jag kommer nu bara blogga från min hemsida på QX där det ändå går bra och jag får bra med läsare varje dag! :D
Besök den gärna!
blog.qruiser.com/gaycharlie <3

XOXOXO, Löve ya guys! <3
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla bananer!
Kåta killar knullar bäst eller vad säger ni?
Ja men kåta killar är nog det jobbigaste som finns också samtidigt som det kan vara det hetaste som finns. Det är en svår sak, men oftast om det är en snygg och het kille som är kåt så smittar det ju av sig. Varför gör det det? Och kan man bli hård utan att vara kåt? :O
Herregud om man nu skulle veta allt så skulle man väll antagligen vara den smartaste personen på denna jord eller jag vet inte. 

Kåta killar har lite jävla dynamit i sig om man säger så....!
Men hur kul är det med killar som är kåta hela tiden? Det måste ju bli jävligt jobbigt i längden? Efter jag la ut bilden när jag steker fiskpinnar i ett litet skynke så har det ju kommit en jävla massa kåta killar efter mig. Kul? jo det är rätt kul det haha
Men herregud en bild när man visar lite hud och killarna blir som galna. No sense at all. Eller ja lite kanske, men vad fan lite hud kan ju inte få igång en hel hjärna om man nu inte är i det stadiet innan. För mig gör inte lite hud någnting om jag inte ligger på stranden och börjar bli lite småkåt för att det kommer förbi en snygg hunk med en rejält paket mellan benen. Men då är det ju kanske det stora paketet som blir mer upphetsande? Hmm jo troligtvis men aja... Lite får man kanske ändå räkna med när man lägger ut en liten bild som är så... :)
Så dagens tipps alla bananer är att om ni vill ha lite kåta gubbar efter er och inte är snyggast i hela världen precis som jag så lägg ut en liten het hudbild på er så kommer det alltid finnas någon kåtgubbe som blir helt galen! ;)

XOXOXO, Löve ya guys!

Likes

Comments

Hej alla bananer!
Det kommer så många frågor till mig hela tiden och det handlar om allt och ingenting. Men den mest upprepade frågan är när vi ska ha en frågestund på min blogg. Ni vill antagligen veta så mycket om mig och varför är det då inte en bra ide att ställa frågor till världens öppnaste kille som berättar allt för alla? 
Jo men precis. Det jag har tänkt är att ni ska få mejla mig och ställa era frågor där så väljar jag ut de roligaste och intressantaste frågorna... :D 
Men det behöver inte vara frågor heller utan nått som ni vill se mig göra i inlägget så är det bara skriva det med... :D
Jag hade även tänkt att jag ska göra en videoblogg med svaren sen. Om ni vill att jag säger ert namn och vart ni kommer ifrån så skrív det också i mejlet eller om ni vill vara anonym haha!!

Mejla mig på gaycharlie@hotmail.se :D 
Jag ser fram emot era frågor och detta ska bli kul!!!

XOXOXO, Löve ya guys! :) <3

 

Likes

Comments

Hej alla bananer!
Jag är en av dom som har jättesvårt att somna. Det handlar om att jag ligger och tänker på en jävla massa innan jag somnar, om jag nu somnar. De senaste nätterna har jag bara legat och tänkt på träning, om hur jag ska bli fitt och en massa. Jag har nu bestämt mig för att börja med min medicin igen, den som gjorde att jag rasade en massa i vikt. Om den nu hjälper mig med att öka fettförbränningen så är det bara styrka jag behöver tänka på. Jag har en del underhudsfett eller som man kan kalla det, babyfett. Det har inte försvunnit helt än, inte för att jag har riktigt försökt på ett seriöst sätt riktigt heller. Men nu jävlar är det dags att dra igång denna lilla jävul som hela familjen verkar ha fått förutom jag, denna lilla träningsjävuln. Jag är fan den mest slööa personen som finns samtidigt som jag är en av de personerna med mest energi. Jag är ju förfan en durasellkanin som nästan aldrig tar slut. Dock så har jag inte lust med någonting. Jag älskar att ligga i min säng och kolla på film, dra en runk och bara leva livet. Men inte fan kan man göra det hela livet!? Nä men det går verkligen inte även om jag så skulle vilja.


Imorgon bitti så ska jag till arbetsförmedlingen kl 9 och jag ligger här och har inte en aning om hur jag ska somna. Jag har försökt med massor av olika sätt att göra det på. Jag har gjort 50st situps för att bli slut, och ja det funkar i 1min innan min järna börjar tänka. Jag har relaxmusik i huvudet men inte fan funkar det heller. Jag har käkat lite och jag har dragit 3 jävla runkar för att förhoppningsvis bli så jävla trött för att somna. Nu ger jag detta ett försök att skriva ut massa tankar men jag har inte för höga förväntningar på det. Jag ska gå ner och ta en kopp varm mjölk, eller det låter svinäckligt så jag kommer nog blanda i lite oboy eller göra en kopp ljuvlig hemmagjord mjölkchoklad. 
Men oj se där, där kom det en gäsp. Detta kanske fungerar. Bäst att jag avslutar detta och stänger ner datorn!!!

XOXOXO, Löve ya guys! <3

 

Likes

Comments

Hej alla bananer!
Nu står jag här i mitt kök och dunkar julmusik i öronen, på spisen står det julgröt och jaa nu känner jag att vart är all den kärlek som julen erbjuder. Vart är alla människor och vart är alla röda kärleksfärgade julpynt men framförallt vart har vi den snygga killen som jag vill kyssa under misteln. Jag har då aldrig kyst någon där förutom min gamla gamla flickvän som jag hade när jag gick i 2an på lågstadiet typ och det kom jag ihåg som att det var en magisk plats att kyssa någon så det vill jag absolut göra igen! :)
Vem vet, kanske med dig snygging! ;)

Det dofta ljuvligt och snart är gröten klar. Jag önskar att jag fick dela all denna gröt med någon annan då det blev för ett helt företag då jag bara skulle göra till mig själv. Jag får väll försöka tvinga i pappa lite gröt och syrran som snart åker på en jävla stor resa över hela östasien typ så hon missar julen i år och då kan man ju självklart hoppas på att julklappspengarna som hon skulle få och plussa på mina...! :D

Nä nu är gröten klar och jag ska fortsätta med att kirra julen i förväg :)
XOXOXO, Löve ya guys! <3

 


Likes

Comments

Hej alla bananer!
Nu är det klart, eller ja det var väll ett tag sen men vad fan. Jag bryr mig inte ett skit om politik och jag kan ingenting. Men genom fb så finns det ju ingen som missat att Barack Oh Mama har vunnit presidentvalet igen. Grattis negerkung!
If you go black you never go back, eller hur säger man? Oh Mama rules the world. 
Men det jag inte förstår är varför just det är så jävla stort att bli president i USA!? Vad fan, han e ju inte ens kung utan en liten profet som vill ha det lite nice och åka runt i världens alla hörn och upptäcka alla guldklimpar som kanske ingen annan har sätt. För det tragiska nån har sätt tror jag inte han kan se eftersom att då kommer väll något liten äcklig kvinna som inte använder toapapper och kletar ner hans sååå märkvärdiga kostym. 

GOGOGOGGO WOOOOP WOOOOP NEGERKUNG!!!!

XOXOXO, Löve ya guys! <3

PS för er nu som tror att jag är rasist så är det inte alls så jag menar. Alla färger på huden är okej och jag älskar mörka heta personer och vi är dessutom uppväxta med ordet negerkung i alla Pippi böckerna och filmerna! :)
 

Likes

Comments

Hej alla bananer!
Det finns så många som undrar vad jag vill ha för någon kille och jag kan då säga er att jag vill ha en riktig läckerbit. En läckerbit som kan betala för mig och han själv, jag ska kunna leva som Maria Montasami. Jag vill vara en hemmafru och då måste du ju ha massa pengar. 

MM joo det kanske låter lite för bra för att kunna vara sant. Men jag e inte en person som gillar att jobba. Jag skulle vilja kunna leva mitt liv, festa varje dag i stort sätt och blogga lite när jag känner för det. Men det är ju lite svårt när man knappt har en enda krona. Jag bryr mig lite om vad du har för ålder också... jag vill inte ha en gammal gubbe men du får gärna vara över 22 men inte äldre än 28. Tvåsiffrigt mellan oss går ju inte! haha

Jag vill också att du ska kunna leva ett kul liv liksom. Du får liksom inte jobba hela tiden heller. Du ska kunna följa med ut du med och bara leva livet. Men sure, är du inte en sån som tycker det är så kul så får du väll stanna hemma, men ditt kort följer med mig iaf! :) hehe
Jag vet att du tycker att jag kanske har lite för höga amitioner, men vad fan en dröm e ju en dröm och jag vet att det finns dom som e snygga som vill tvärt om som jag eller alltså dom vill skämma bort nån. Typiskt då att de finaste av dom killarna är väldigt sällsynt och när man då hittat någon så är dom ju upptagna. 
Åhhh vart är du snygging!? Det gör absolut ingenting om du nu är i form utav någon slags kändis. Snarare tvärt om. Då kanske vi får lite mer tid för varandra? Eller tänker jag inte rätt nu? :)

Shiiiit alltså nu kommer ni säkert tycka illa om mig eller nått sånt, men det är ju förfan bara jag som vågar skriva nått sånt här. Och nu tror ni att jag bara är ute efter pengar bara för att jag inte skrivit nått annat... men glöm det. Jag vill ha en riktig kärlek, men jag gillar att bli bortskämd. För det är liksom då killen visar att han tycker om mig!? Har jag inte rätt bitches!? :D

Äsch, men ett plus är också om du kan spela gitarr och sjunga och har lite fläshiga muskler att spänna... mmm i like it! ;)

Det jag kan erbjuda dig är god mat och ett jävla kul sällskap, sen i sängkammarn så kommer du inte bli besviken! :) 

På bilden ser ni Christiano Ronaldo och nää absolut inte så skulle jag tacka nej till en het och rik babe like him!
XOXOXOXO, Löve ya guys! <3

 

Likes

Comments

Hej alla bananer!
Nu tänkte jag visa er alla hur jag lagar mat, varje gång!
Vill ni ha mig som er egna lilla hemmafru? hmm ja då får ni rgga upp mig eller nått.... försök iaf!

XOXOXO, Löve ya guys! <3
 

Likes

Comments

Hej alla bananer!
Ikväll kör vi åter igen på Heaven i Örebro och det är en jävla bögfest! Stans enda om man inte räknar med bögarnas näste Ritz o shlagerbaren på lördagar! 
Denna helg kör vi både fredag och lördag och det med ett jävla ös!!!
Ge mig en sup så festen kan börja!!!!

Ikväll kör jag på stilrent och det är ju sååå jävla sexigt, eller vad säger ni?
Speciellt när skjortan knäpps upp eller ännu bättre åker av med bara farten på dansgolvet. Jag har en känsla och det är att kvällen kommer bli het och då menar jag lika het som bögarnas himmelbädd! ;)
Ses vi ikväll bögar och flator? Det blir en bra kväll iaf!

Skååååål nu kör vi!
XOXOXO, Löve ya guys! <3

 


 

Likes

Comments

Hej alla bananer!
Usch vad förbannad jag är på dessa jävla tanter som säger att barnen är för tjocka för godis och ger en ett äpple eller en jävla rutten banan. Nä ett barn vill ha en riktigt stor godispåse, och nee kanske inte bara barn utan jag med. 

Men halloween är för mig som höstens påsk, en helt meningslös högtid. Det jag kan lova er att det är någonting som vi svenskar eller nä eller jo vi införde det i vårat Sverige. Varför? Jo vi är föööör lata för att jobba eller så är vi för giriga och vill ha mer pengar... Men är detta nått vi införde för att "barnen ska få ha nått kul"?? Barnen som klär ut sig till monster och dom skrämmer inte bara bort sig själva utan även mig. De vuxna får ha det mysigt hemma medans ungarna springer runt och tigger godis som föräldrarna käkar upp när ungen har somnat. Det behöver inte vara så men det är så jag tror. 

Nu ska jag berätta för er hur det var för mig att tigga godis eller rättare sagt gå "bus eller godis". Vi stod där flera timmar och pinades med att sminkas och se att man bara såg hemskare och hämskare ut för varje sekund som gick. Men när man äntligen blev klar så blev man bara dåligt bemött av tanterna eller rättare sagt häxorna som öppnade. Vissa var snälla och öppnade och vissa spelade skithög musik tills man plingade på och då sprang dom runt och släkte alla lamporna och låtsades som att de inte var hemma. Men dom tyckte jag fan bättre om än dom jävla häxorna som sa att man fick så mycket godis ändå, när dom menade med andra ord "unge du kan ju inte käka mer kodis, då kommer du att spricka för du e så tjock. Försök bli lite nyttig och ta ett äpple ist" och så fick man det där jävla äpplet. Men vad gjorde man med äpplet? Jo det slängde man så hårt man kunde på dörren och skrek jävla häxa till. Dom som inte öppnade dörren eller skällde ut en för att man kom och tiggde godis sprang man hem och hämtade ett rått äpple som man slängde på deras fönstren....!


Nä jag har aldrig tyckt om halloween för de små. Däremot så är det ju sååå mycket roligare nu när tjejerna börjat klä ut sig till slampor och jag med för den delen. Varför gör vi det? Jooo för vi vill ha din lilla slickepinne ist!
Det finns ju bara en anledning och det är just pga av att vi vill ha lite mänsklig snopp ist för en liten vanlig godispinne....!

Men innan jag slutar detta inlägg så vill jag bara påminna er om hur man skiljer häxorna från de vanliga folket. De som ger dig en jävla frukt ist för godis är HÄXOR!!!!!!!!!!

XOXOXO, Löve ya guys! <3
Här kommer en halloweenspecial! :D

 


Likes

Comments