Header

Mitt första inlägg någonsin!

Så vart början man? Vem jag är? Vad jag gör? Vad jag vill uppnå? Varför ni ska läsa min blogg?

Låt mig börja med lite sammanhang. Jag är en ung man på 27år som bor i Sthlm. Mitt liv har varit allt annat än traditionellt och jag har varit allt annat än normal.

Som ung kille från förorten växer man upp med två familjer. Den första familjen är sin egna, blodsbandsfamiljen. Den man vanligtvis bor hos och uppfostras av under sina första år. Man lär sig värderingar, rätt och fel, religionstillhörighet, respekt och allt däremellan. eller? Vad händer om man är en i mängden? Ett barn bland många så som många invandrarfamiljer med stor familj och många syskon? Vad händer om man inte lärt sig något om om dem ovan? Om man fått sätta sina egna regler och böja, bända och bryta dem som man själv behagat? När man inte lärt sig något om kärlek och dem små orden med stor inverkan "jag älskar dig" endast yttrats på någon serie på tv:n? När ett kok stryk var rädslan och motivationen? Rädsla att få den, motivationen att undvika den?

Jo det är då man introduceras till sin andra familj, Vännerna, dem man själv väljer!

Redan i en ung ålder har jag varit social, framåt, och att ta för mig. I en familj på 7 syskon kan jag lova att det är det enda sättet att synas och höras...

Jag testade mig fram i mina unga år. Jag testade att vara den snälla, den onde, den naiva, den optimistiska. den pessimistiska, den rebelliska och den duktige. Allt för att se vad som fungerade och vilken av dem jag fick mest uppmärksamhet av.

Kan ni gissa vilken jag fick mest uppmärksamhet av?

Allt som gjorde att jag hamnade i problem gav mig uppmärksamhet! Jag slogs, jag bråkade, jag förstörde och jag bröt mot alla regler som fanns. Det vart så illa att jag redan i 5:an blev utkastad från min skola och fick hitta en ny. Jag hade så många prickar i polisregistret att det såg ut som att någon ritat en dalmatin på polisutdraget och jag satt så många gånger hos rektorn i skolan att folk runtomkring trodde vi hade ett förhållande.

Men den typen av uppmärksamhet ledde också till många kok stryk! med 3 äldre bröder var det bara en sten, sax, påse ifrån vem som skulle dela ut det.

För att få utlopp för min ilska och mina aggressioner började med kampsort i en väldigt tidig ålder. Men det fick motsatt effekt. Istället för att få ut all energi på träningarna valde jag att använda mina kunskaper live. Nu började jag både tycka om att slåss och bli bra på det...

När det var dags att börja på en ny skola kände jag att det var min chans att börja om. Att förändra mig och bli en bättre person. Ni måste förstå, jag fick aldrig någon kärlek, uppfostran eller vägledning så allt var nytt. Jag fick lära mig av mina misstag och MÅNGA misstag vart det! !

Under dem kommande åren vart det lite lugnare, jag hade alltid lätt för skolan och spikade prov efter prov med lätthet. Detta gav mig tid till annat, TJEJER!

Tjejer är ett långt avsnitt med en berg och dalbana av händelser. Jag hade aldrig hört talas om blommor och bin annat än i relation till honung. Så låt oss säga att allt var nytt. Uppvuxen på 90 talet med tv: kanalerna 1:an, 2:an och 4:an fanns det ett antal halvdana serier man kunde lära sig ett och annat av. Allt från att charma tjejer, hångla och hur man tar sin tid med förspelet.

Vi tar en paus där! Oroa er inte, jag kommer berätta mer längre fram....


Vad händer då i en ung pojkes hjärna? Hur resonerar man? Hur reagerar man? Hur och vem växer man upp till att bli?

Allt detta och mycket mycket mer kommer ni få läsa på denna blogg! Spänn fast er och var beredda på en turbulent resa!.

Likes

Comments