Igår fick jag möjligheten att vara barnvakt i någon timme till lille E ! Vi kollade i affärer och när D kom tillbaka stack vi till Miss Asian och åt lite asiatisk buffé. Det varade inte så länge då E gick bazooka inne på restaurangen så vi fick nästan springa därifrån hahah! Sen stack jag hem till T för att hämta mina kläder som varit där sedan början av april hahah.. kände mig så naken. Ni vet när man har 10000000 klädesplagg hemma men har aldrig npgot att ta på sig. Många killar förstår sig inte på det, men jag har ett ord för det : VARIATION. Man måste vara originell i sitt sätt.

Idag är det söndag, och idag är det även morsdag. Så grattis till alla er som har barn, barnbarn eller har nästan barn. Ni som tar hand om barn som inte är era, grattis till er med.

Här nedan finns en bild på de tre kvinnorna i mitt liv. Min gudmor, min mormor och min mamma. Ha en bra söndag allihopa.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var sista skoldagen och den avslutades med en examination i Kungsparken respektive Gustav Adolfs torg. Jag tyckte att det gick skitbra men ibland tycker lärarna raka motsatsen. Som när man svarar på alla frågorna under ett matteprov,går hem och firar med Oboy och så visar det sig att man svarat fel på allt. Typ så. Helt oförutsägbara. Ack dessa lärarna. I vilket fall som helst är det bara 1 år och 6 månader kvar till examen efter sommarlovet. Ett steg närmre framtiden, jobb, flytta hemifrån, gifta mig, få barn, få barnbarn, bli pensionär och dö. Det ligger runt hörnet känns det som. Ty döden har icke något på mig. Översätt det till amerikanska. Så får ni en rapplåt. En sån där cool en.


Jag började att skriva blogg igen eftersom att jag har så mycket inom mig och så mycket jag vill prata om att jag själv inte orkar lyssna på mig själv. Så ni får ta den smällen tycker jag. Främst använde jag bloggen under min USA period och då var det kul att läsa va era mygg? Ska försöka göra den lika rolig eftersom att jag själv är rolig. Men nu ska jag sova. Jag behöver min skönhetssömn. Flawless. Här får ni en kaviar bild bara för att jag kan.

Godnatt myggen!

Likes

Comments

​Hade min blogg på blogg.se innan men valde att flytta den till Nouw eftersom det verkar vara enklare med appen osv. Designen var riktigt fräsch också. Hoppas att jag kan hålla igång skrivandet bara. Kan ju passa på att berätta kort om min dag idag.

Jobb.

Hejdå bloggen.

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 9151961288"

Likes

Comments

Ska ni till Pildamm idag? Jag ska dit iallafall. Skulle egentligen ta med min Tintin men hon är i Tosselilla.. jävla unge haha. Som jag saknar henne!
Idag blev det iallafall jobb med bästa kollegorna.. mysigt med barn som mab känner!

Ska bli skitkul att kolla när alla dansar idag, älskar sånt. Ni kommer alltid hitta mig i sånna event. Folketspark, Pildamm, Möllan.. ja överallt!Likes

Comments

Ja, precis som i rubriken. Men det är okej för att man kan sola ooooooch.. så fick man en Coca Cola av kollegan. och en speciell sådan också !


Likes

Comments

Idag har det varit en väldans fart på dagen. Vaknade relativt tidigt för att jag skulle åka väg med Leydi till veterinären eftersom hon har andats konstigt. För inte så längesedan så vart vi där igen, men den gången för en operation. Hon hade juvertumör, cancer som var lika stor som hennes huvud. Sista dagarna trodde jag att hon inte skull klara sig men det gjorde hon, 14 år gammal! Idag är hon cancerfri men vi fick reda på att hennes hjärta är för stort. Så från och med idag lär hon å på hjärtpiller hela sitt liv. Dock tror jag inte att hon bryr sig så mycket eftersom hon är så glad i livet. Där efter stack jag och min lillasyster tillsammans med Leydi till Jägersro för att inhandla mina nya stövlar. Mina Tretorn var helt sönder så jag blev tvungen att slänga dom. Men fina var mina stövlar dock, hela 99 kr betalade jag för dom. Kan tänka mig att köpa ett par Hunter strumpor och använda dom med stövlarna eftersom dom var lite tunna. Så kan man ha dom till hösten och början på vintern. Sjukt nöjd är jag i alla fall, med mina svarta glansiga regn stövlar.
 
 
 
Hade köpt två par Burberry stövlar förra året men mina vader var för tjocka så jag fick inte på mig dom, så med sorg i hjärtat sålde jag dom båda på Tradera, men fick pengarna tillbaks i alla fall.
 

Likes

Comments

Har försökt att fixa en ny header och egentligen hela bloggen, för att börja skriva igen. Börja om från början. Men ville inte radera mina gamla inlägg eftersom det finns så många glada och roliga inlägg.
 
Dock behöver jag hjälp med min header för den verkar inte få plats.
 
Jag känner att det är dags igen, att ta igen alla dom inläggen som jag inte skrivit på ett tag, lika bra eftersom jag har så många tankar i huvudet som jag måste rensa och stacha.
Jag har haft tid att lugna mina tankar och tänka om. Nu är det mycket igång, speciellt VM. Chile har kommit rätt långt men förlorade mot Holland vilket var förväntat i min värld.
 
 

Likes

Comments

Min vän.
Jag skriver detta brevet till dig. Egentligen behöver du inte ens läsa detta när jag är färdig. Kan nästan se dig ligga här i sängen bredvid mig, kollandes varje tangent jag trycker på. Jag vet att du inte är med oss på denna plats längre, men jag kan inte förstå att du är borta och inte kommer tillbaks mer.
 
Jag fattar inte. Vi skulle ju ses samma natt, vi var ju nästan hemma! Vi skulle ju dela en flaska jag köpte, jag skulle ju berätta så mycket, vi skulle ju skratta och du skulle ju berätta om din nya pojkvän. Men du var borta när jag kom fram. Jag hann inte.
 
En sak jag visst hann, var att ge dig en hejdå kram, en lång en. Det var nästan som om vi visste på något sätt. För vi gav varandra aldrig kramar och pussar som jag gjorde med mina andra vänner. Fast vi försökte en gång kommer jag ihåg, men det blev så fel att vi båda två bara stod där och skrattade. Men mot slutet snackade vi varje dag nästan men sågs väldigt sällan, vilket gjorde att vi kramades varje gång vi sågs mot slutet.
 
Vi brukade alltid kolla Flashback tillsammans och läsa aftonbladet och expressen, och idag är det dig och mig dom skriver om, speciellt dig. Våra namn finns där. Din blogg har säkert fått jätte många läsare nu, för alla vill ju veta vem du är, även om du var så mån om ditt privat liv. Du ville verkligen ha läsare, och nu har du fått det min fina vän. Du lever vidare för alltid på nätet och jag har försökt att få dessa dumma människor som skriver så mycket ont om dig, att sluta. För det finns bara gott i dig.
 
Blyg, tystlåten, lugn(ibland), älskad och en som älskade tillbaks. Det är vem du är.
 
Jag är så ledsen över hur allt gick till, jag är så ledsen över att du fick lida min fina vän. Jag är ännu ledsnare över att det hände i mitt hem, vart vi båda kände oss trygga. Nu finns ingen trygghet. Ingenstans. Jag är så rädd över att flytta hem igen. Jag försöker tänka att du kommer vara där, det går nog inte att komma dig närmre än det, och klart jag vill ha dig nära mig. Men inte så. Inte på detta viset.
 
Vi pratade om det här med spöken och så, hur vi skulle skrämma varandra om någon av oss gick bort före den andre. Och du sa att du skulle skrämma mig. Det får du inte. I mina sorgsna dagar och nätter är det bara du som kan trösta mig, och lugna mig. Snälla hjälp mig. Hjälp oss alla att klara av dessa tunga och långa dagar.
 
Jag trodde aldrig att du skulle försvinna. Jag vet at varje människa har sitt öde och att vi alla ska försvinna någon gång, men inte såhär. Inte att någon annan bestämmer sig för att avsluta ett liv som inte är deras. Min mamma har alltid sagt till mig sedan jag var liten "Ta inget som är ditt". Varför kan inte alla mammor säga så till sina barn? Då hade människor varit mindre ledsna idag.
 
Jag vill berätta saker till dig. Saker som jag gjort nu dessa dagarna.
Jag har träffat din familj. Dom är en del av mig, har ju känt dom nu i 20 år. Känner mig trygg med dom, inga konstigheter när du lämnade rummet jag blev ensam kvar med dom. Och trollet då, som påminner mig om min egna lillasyster. Helt enkelt underbara allihopa. Jag ska dit nu på torsdag och umgås med dom. Det är så skönt att vara nära dom, känna deras lukt, det känns som om jag kommer närmre dig.
 
Har också fått träffa din pojkvän, men vi båda höll med om att det är fe att vi fick träffas utan dig. Det vart ju du som skulle presentera oss för varandra. Men vi fikade, pratade om dig och jag vet at du var där med oss. För du vet hur svårt jag har för att träffa och umgås med nya människor utan en vän med mig  vid min sida. Och när jag träffade honom så vart jag nervös i början men allt flöt på i efterhand. Han påminner om dig, lugn och tystlåten. Jag kan förstå varför du strålade mer och mer för varje gång jag såg dig, hörde dig och fick sms av dig. Tillochmed våra sista sms var så fulla med humor och glädje, färg och fina ljud.
 
Jag har så mycket att skriva till dig, och jag kommer ha så mycket mer att berätta. Det hjälper mig att prata med dig dagligen. Jag ställer frågor till dig, och eftersom jag kommer ihåg dina svar och din röst, dina ansiktsuttryck, så kan jag ge mig själv svaren jag vill höra med din röst. Varje gång jag gråter så ser jag ditt ansiktsuttryck som säger; "Lägg av vafan, du ser ful ut när du gråter" samtidigt som du skakar på huvudet. Då ler jag lite, för du vet hur mycket jag skäms när jag gråter framför någon. Och då slutar jag. Och nu framöver kommer jag aldrig att vara ensam längre. Du kommer alltid att vara med mig. Så nu kan jag inte gråta ifred längre.
 
Jag har sparat allt som har med dig att göra. Dina bilder, våra chattmeddelande, våra sista och allra äldsta sms. Framför allt, minnet av dig. Mina barn ska få veta vem du är. Du ska vara del av deras liv. "Mamma har bara en vän som vet allt om henne, som känner henne ut och in". Man sa bara ha en sån, och du är min. Att jag inte kan se dig eller röra dig spelar ingen roll i vår vänskap. Du betyder lika mycket och du får veta lika mycket som om du hade varit här och hängt på mig.
 
Snälla, bara besök mig i mina drömmar. Jag har inte fått mig en riktig dröm ännu. Bara skit och konstigheter som knappt varar. Jag sover knappt. Men när jag väl gör det, kom. Jag behöver en kram och jag behöver se dig le, se att du mår bra. Då kommer jag lugna mig. Jag behöver dig, för detta är inte slut än. Vi har fortfarande begravningen kvar, rättegången och inflyttningen tillbaks till huset. Min bil fick skrotas idag också, mina nya bil. Så jag kommer inte ifrån huset förens jag fått tillgång till egen lägenhet. Hur ska jag fixa det på så kort tid?
 
Du får hjälpa mig att resa mig upp, precis som du måste hjälpa din familj.
 
Jag älskar dig och jag saknar dig.
Sov gott min fina vän, så ses vi snart.
 
 
 
 

Likes

Comments

Jag fick veta att folk skriver ut saker om mig och min familj på Flash, och vill bara säga att jag lever. Ni har dödsförklarat fel tjej och hängt ut fel familj. Så jag ber er att snälla ta bort alla uppgifterna om oss, och vår röda villa och vår husbil.

Vad som hänt är tragiskt och jag tänker inte kommentera mer kring det

En underbar människa har förlorat sitt liv och jag ber om att visa respekt och sluta spekulera. För det kan bli jätte fel.

Tack för mig, en sörjande tjej.

Likes

Comments