Många tror att jag är svartsjuk men allt jag vill veta är sanningen o den kommer jag troligen aldrig få veta..

Idag gick han ut, svårt o veta varför?! Nä han kunde ju inte prata med hmm härinne jag skulle ju kunna höra om deras planer.. Vore ju skithemskt verkligen..

Jag vet till en viss del hur det ligger till, jag är inte riktigt dum i skallen, som många verkar tro..

Så idag skulle han tydligen till netonet, blev inte ens tillfrågad, därför jag vet att han ska prata med någon typ hmm..

Att b mig har de båda bestämt o att inläggen som han o jag skrev, de är borta, undra varför, jo för hmm har säkert sagt att de ska sopas igen står efter mig eftersom hmm inte tål mig o det är rejält bevisat.


Önskade han en trevlig promenad innan o jag fick att jag lät grinig osv, men är jag den enda som inte får önska han trevlig dag? Jag var ingenting , jag tycker bara att jag kan ha rätten som alla andra att göra detta..


Får höra typ varje dag, att de är så synd om mig osv asså lr han i detta fall..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis den blev ju det här för ett tag sen..

Vad som händer o inte händer det kommer märkas, men men vissa kommer att få känna på min ilska rejält o kanske för att de förtjänar det oxå, kanske för att de ska få känna på sin egna medicin här, för att de tror att de är störst, men om jag bara skulle "råka säga det som jag vet" då kanske andra människor än denna skulle bli lidande, människor som förtjänar en rejäl käftsmäll om inte annat :D

Och stenen har varit i rullning ett rejält tag, det kommer lite framåt för varje dag.. Saker samlas på hög, bara ökar o ökar, en dag kommer vissa människor få ångra saker rejält.. En dag kommer KARMA slå tbx rejält. Och då kan människor komma ner ifrån sina pedestaler som de har suttit ett tag på.. Alla människor kan vara elaka tom jag, men det var ett rejält tag sen, men funderar på att visa mina rätta färger igen. Då kommer det inte bli kul för dom som är i vägen.. Det kommer svida rejält, men det kanske börjar bli dax för det här inom kort..

Likes

Comments

Vissa människor älskar verkligen att se andra människor lida, måste vara en skön känsla.. Verkligen..

Ja asså, jag fick mig ett garv här innan när jag kom hem, han är dejtbar ?! Han som inte "ville" ha något förhållande, hur går det ihop?! Någon som kan förklara detta? Ännu bättre var det när han försökte lura i mig annan sak här om dagen att det inte var han som hade skrivit detta! Å så sa han att det kanske vore något för han.. hahha, ja asså att ha ett gos, mys o sex skit med någon, utan krav, men att man bara skulle hålla sig till denne.. Äre inte det som kallas förhållande? Eller jag kanske är lite fel där?

Sen satte han sig o skulle registrera sig på orten som det här ogräset bor på.. Så genomskinligt, att du inte fattar att jag fattar, så jävla logiskt o du är inte smart för 5 jävla ören! Efter 3 månader är känslorna borta tydligen, aja önskar han all lycka till.. Kan ju behövas!

Så det där med att ha egen "lägenhet" tror jag ärligt inte ett jävla skit på.. Mest skrattretande.. Eller patetiskt rättare sagt.. Att man ska tro på det?! Hur liksom?


Likes

Comments

Ja o det är slut sen den 29:e juli i år o han bor fortfarande kvar här..

Han bröt foten i början av augusti o blev opererad ett par dagar in i augusti o det blev häruppe eftersom han "tydligen" inte hade någon därnere som kunde hjälpa han.. Även fast han har delar av sin familj o vänner därnere så var det "plötsligt " bättre här.. Kanske för jag ställer upp så som jag tyvärr har gjort.. För snäll o det utnyttjas till max..

I typ 10 veckor har jag varit hans personliga assistent o det är inte så jävla roligt heller. Blivit mer o mer att jag har tagit avstånd i från väldigt många människor i mitt liv.. Har inte så mycket tillit kvar för någon alls om jag ska vara ärlig..

Han begär att jag ska hjälpa han, om detta hade varit jag då? Hade han gjort detsamma? Skulle inte tro detta!

Förstår inte nöjet med detta, är det för jag ska känna mig väldigt liten lr vad? Kanske för jag ska rasa men det kommer inte ske nu..

Du är den sista som kommer lyckas med detta, så bättre du lägger energin på något annat ställe än på mig..

Idag kom frågan jag hade pratat med A om innan idag, att han skulle fråga mig om jag kunde hjälpa han med PS4 o det kommer aldrig ske.. O jag har ingen skyldighet till det heller så..


Likes

Comments

Skulle kunna skriva en hel roman om detta asså, men vissa saker håller jag tbx, vill bara trycka ner det o ibland lyckas jag o ibland inte.. Frågan är egentligen hur länge har detta hållit på bakom min rygg? Har han någonsin älskat mig? Har han någonsin sagt något annat än lögner?! Eller var det bara falskt ifrån början, troligen kommer jag aldrig få reda på detta hur mycket jag än skulle fråga, så troligen skulle jag få ett ja bara o sen att det skulle vara lugnt liksom..

Hur som, vårat förhållande har varit massa svek och osv, jag har verkligen älskat den här människan o gör detta till en viss del nu med. bara att tårarna har försvunnit pga han.. Finns andra saker som verkligen får mig att gråta!

Skit samma tbx till ämnet, Magnus en vän frågade en dag om jag o T fortfarande var ihop o jag sa ja, för så var fallet, på något sätt så visste jag redan då att något var fel..Senare hade sa han till mig att jag skulle hoppa in i en grupp på Fb o jag blev allt annat än glad därinne kan jag lova! Han hade tydligen behövt en "vän" där o då när jag var som "sjukast" som han påpekar väldigt ofta, fast kanske mer då än nu.. Sen att det blev något annat av det hela, verkar vara helt ok ifrån hans sida, jag var ju sjuk!

Hur som, så fick jag loggor av den här bruden på messenger, hade varit bättre om han sagt det själv istället! Men feg tydligen! Jag frågade en vän om råd, vilket resulterade i att vänskapen höll på o gå åt helvete rent utsagt.. Som sagt den 2 juni & den 6 juni lär jag aldrig glömma iaf.

6 juni för det var då jag fick reda på allt..Käftsmäll helt enkelt.. Därför han hade telefonen fast satt i händerna hela tiden, leta förhållande under tiden man befinner sig i ett redan, eller ha kakan o äta den samtidigt.. När det där kom fram sa jag att skulle köpa biljetten men han skulle tydligen inte åka, fast det såg ut som det var planen..Innan iaf. Just detta, jag gjorde detta för att jag behövde en vän att prata med då när allt var skit i mellan oss.. Verkligen dumt att prata med personen som man har ett förhållande med, det ska man verkligen passa sig för, kan dö av det..

En hel del av mina vänner tyckte att jag skulle be han dra, men jag va ju kär hur som.. Så jag lät det passera bara o förlät han faktiskt.. Känslorna slets itu rejält..

Juni 29:e eller om det var tidigare så börjas detta om fast med en annan o detta vet jag bara, hur ja jag bara vet det, mycket saker kan man läsa på nätet o mellan raderna..Jag vet att han tom hade planer på att åka dit, jag vet att han planerade att åka till Finland under tiden han o jag var ihop.. Och efteråt det tog slut oxå..

Den 19 juli hade han tänkt att göra slut, men eftersom min vän dog den dagen så väntade han med det.. Tog en öl med han på Örebro Hamnkrog för att hylla henne, för hon gillade verkligen öl..

Den 29 Juli var det ett helvetes liv på messenger o på telefonen.. Massa skit , allt är sparat.. Han söp till iaf, han påstod han var i Karlsborg, Tibro.. Men han kunde lika bra ha varit i Skåne oxå.. Bråket fortsatte o han skickade massa sms o skit på pm oxå att jag skulle göra massa ärenden åt han men jag vägrade, jag är faan inte hemma ju.. Du får göra detta själv..

Natten mellan den 28/7 -29/7 -17 så satt han o gapade här i min lya, trodde faan att jag skulle få störningsjouren på mig, då om aldrig asså..

Full som en kastrull var han o jag fattar inte varför man måste diskutera just då, men tydligen så måste man bara detta..

Skriver mer en annan dag, ryggen säger upp sig nu!


Likes

Comments

Inte många som vet hur detta egentligen har varit, mellan han och mig.. Vet att detta är fel sätt och skriva ut det här, för han känner folk här inne som också bloggar, men jag orkar inte bry mig speciellt mycket längre..

Det tog slut den 29/7 i år och den 30/7 blev det offentligt för våra vänner..

Vi började prata den 2/11- 16 genom Fb på en av alla dessa singelsidor.. Vi bestämde oss för att träffas den 18/11-16 den mesta anledningen var nog att det var ett evenemang här i stan från en grupp.. Minns det så väl det var en fredag.. Mötte han på centralen och vi gick hit, var här en stund och sen gick vi och möte upp resten för en förfest, jag och x antal killar, men kul vare.. Vid den här tiden hade jag en 50 åring efter mig som tyvärr också var med på denna fest.. Men hur som den kvällen kysstes jag och mitt x . Bara för att visa att jag inte var intresserad av denna 50 skaftet .

Vi gick ifrån förfesten och N filmade det mesta av den kvällen.. Jag har en film från den här kvällen, men den är i säkert förvar..Meningen var att vi skulle till Lion som ett ställe heter i denna stad. T kom inte för han var för full, så fick bli Burger King istället och försöka få i han lite vatten så han förhoppningsvis skulle kunna komma in efter det, men han hade bestämt sig för att dra hem, så vi följde han till bussen och han åkte hem.. Vi andra drog förbi Ritz men gick aldrig in, kostade typ 120:- i entrèn kändes jäkla dyrt.. Så fick bli Rockbaren, de har ju billig öl och uppträdande och det var det den kvällen med.. Vi var där en stund jag, T, V och N, sen gick vi vidare ner till West eller gamle danske krogen som den hette innan.. Där hann vi vara i 5 minuter innan T blev utkastad och då verkligen det också, ena vakten sög tag i jackan på han och typ nästan släpade ut han, så vi bestämde oss för att dra vidare.. Blev Nobel, men de hade bommat för kvällen så, V och N åkte hem till V i Vivalla och jag och T gick hem till mig.. Tanken var att han skulle sova på soffan, men han sov bredvid mig i sängen istället.. På lördagen var tanken att han skulle åka hem, men det blev inte så.. Han stannade den helgen och den 24/11 -16 blev vi ihop.. Efter ett par dagar skjutsade en vän till mig ner oss så han fick hämta lite saker hos sin bror bla som han bor hos egentligen.. Det kändes lite snabbt, men jag tänkte att detta kanske skulle kunna bli något bra av det.. I det här läget hade jag min uppåt period och var impulsiv samt manisk, så jag ville att saker skulle gå snabbt och det gärna igår..

Uppåt gången höll i sig till i slutet på december då började jag dala, mest för att jag inte hade käkat min medicin som jag skulle.. Tog ett uppehåll oktober- december, men skönt vare där och då.. Men hur som han och jag bråkade nästan från första dagen i vårat förhållande och efter en tid så kändes det som jag ville dra ner rullgardinen och bara skita i allt.. Nyårs afton och framtill mars var en rejäl depp period för mig, det slog över rejält, jag var ledsen, arg och grinig typ.. Mars tappade jag minnet ett par gånger och det spelade han rejält på kan jag säga, för jag visste så väl vad jag har sagt och inte sagt.. Men jag orkade inte bråka, det var bråk ändå konstant.. Kan se lite längre än alla hjärtans dag att han flörtade, raggade runt och speciellt på alla hjärtans dag, synd att jag inte såg det där och då.. Men går ju att vara efterklok också.. I mars hade han tydligen skrivit att han ville ha någon som var mellan 160-180 lång och då var ju jag för lång eftersom jag är typ 189 så kanske var det som gick snett från början jag vet faktiskt inte, eller att jag hade en depp period, faktiskt ingen aning, men att skylla på att någon är sjuk och inte försöka och hjälpa personen utan se till att personen tippar rejält, är faan inte ok..

Får ta resten en annan dag...


Likes

Comments

När mitt liv är som värst tänker jag tillbaka på när jag kände lugnet och vad det var som verkligen gjorde mig lugn.. Jag kom och tänka på det idag, känner mig något stressad..

Avslappnande för mig är att sitta vid vatten, eller iaf se vattnet, så lugnande på något sätt.. Skagen är ett ställe som verkligen är vackert och fridfullt för mig, dock längesen jag var där nu..

Åkt på kryssningar ett par gånger och det är njutbart det oxå, kan slappna av bättre där än hemma..

Jag vill tillbaka, men nu är sommaren över och stormarna börjar tyvärr på havet.. Så får vänta till nästa år tror jag..


Likes

Comments

​Jag har varit schysst o låtit mitt x bo här sen han bröt foten. Men att behandla mig som skit, är inte så lockande längre.

Jag hoppas verkligen att han hittar en ny flickvän, men jag tycker fan så synd om denna tjej iaf.. Tyvärr gått igenom ett helvete själv med den där människan.. Lögner, lögner o  åter lögner.. Sexchattar o raggning från början av vårat förhållande.. I juni fick jag ett meddelande av en brud som han sexchattat med, kan säga att det var ett slag, som jag trodde då skulle äta upp mig inifrån och ut.. Gjorde det till en viss del.. Min tillit försvann o jag ville verkligen bara dö.. 

Och ja jag vet att ingen kille är värd att dö för, men det gjorde verkligen skitont.. :( 

Som svar på varför, vare att jag är sjuk och det är jag till en viss del.. Fick min diagnos i januari i  år.. Men att bete sig som ett jävla as rent utsagt är ingen ursäkt, hur som! 

Ja, nu blev det lite tajt att skriva här..

Likes

Comments

One more depending on a prayer

And we all look away

People pretending everywhere

It's just another day

There's bullets flying through the air

And they still carry on

We watch it happen over there

And then just turn it off


They tell us everything's alright

And we just go along

How can we fall asleep at night

When something's clearly wrong

When we could feed a starving world

With what we throw away

But all we serve are empty words

That always taste the same


The right thing to guide us

Is right here inside us

No one can divide us

When the light is nearly gone

But just like a heartbeat

The drumbeat carries on

And the drumbeat carries on

Just like a heart beat

Påminner om min bästa vän som dog i juli.. :(


Likes

Comments

​Skön känsla att jag aldrig kommer vara tillräckligt bra för dig!

Äcklad o vill bara försvinna.. 

Men vem brydde sig? egentligen? Just precis ingen..

Ni passar verkligen varandra o får varandra att skratta, varför inte satsa på detta då?! är väl meningslöst med tid att inte göra något åt det.. Varför låta det passera?! När det kan bli så toppen! 

​Hoppas bara att hon slipper gå igenom det jag har fått gått igenom, för det önskar jag verkligen ingen..


Likes

Comments