Tänk att det bara är 5 dagar kvar tills slutet av detta fantastiska år. Det har hänt så mycket under den här perioden. Nya kompisar, ny skola och massa mer! Tänk att det är slut nu.
Men det kommer så mycket mer (Om nu inte jorden går under). Tänk vad mycket nytt man kan ha.

Gott nytt år!! 🎉


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

GOD JUL!!
Jag hoppas att ni får en jätte bra jul!!
Kommer lägga ut bilder på allt som jag får!!
PUSS 😘


Likes

Comments

Okej, så jag har hittat en jätte bra serie som handlar om en tjej som heter Max som älskar att baka cupcakes. Sen kommer det en tjej som heter Caroline, hon flyttar in hos Max. Den är värkligen jätte bra och jag tycker att alla borde se den. Den är på engelska bara så alla vet.
Puss 😘


Likes

Comments

Hej hej,
Har ni sett den nya snapchat inställningen? Den är jätte bra. Man kan förstora sin text, flytta runt den, göra den olika färger.
Låt mig prata om emojis. Här är några enkla instruktioner. Man tar en selfie, sedan så tar man skn favorit emoji, klickar på det stora "T" i hörnet brevid där man bytar färg. Sedan förstorar man emojin och sätter den över sitt ansikte. Så har man ett emoji ansikte!
Okej, nu ska jag gå upp och kolla på "The fault in our stars" för miljonte gången.
puss puss 😘
Likes

Comments

Hej hej!

Idag fyller min kompis år och jag vill bara säga hur mycket hon betyder för mig. När jag är ledsen uppmuntrar hon mig. När jag är glad blir jag gladare! Jag älskar henne.

Idag ska jag också köpa en present till henne, för att jag är alltid sen med paket och, allt. Men hon önskar sig en mugg. Jag vill ge henne något speciellt som hon kommer använda så nu sitter jag inne på Orkla Foods Sweden på min pappas kontor och skriver medans jag tänker på vilken mugg jag ska köpa.

Det var allt för detta inlägget!

Puss :*

Likes

Comments