Header

Idag red jag min sista dressyrträning på Nanta för denna terminen och hon har nu sprungit ut på ett välförtjänt bete där hon och de andra ridskolehästarna ska stå i ca. 1 månad! Åhh, vill inte behöva vänta i 1 månad för att sitta på drömmen igen! Men jaja, lika mycket som jag vill ha sommarlov ville la hon det också så det är ju ändå rättvist!

Dressyrträningen: gick bra! Man märker att hon har sina svagheter som kommer fram när man ska ändra någonting, tempot och ställning tillexempel. Speciellt i galoppen. Vi gjorde en övning idag som innehöll bl.a en stor mittvolt i galopp. Nanta är en sådan häst som man lätt hamnar i autopiloten på. Det känns som att allting är helt perfekt och att inget behöver ändras. Hon är verkligen super fin och bra precis som hon är men för att få ut det där lilla extra måste man göra små justeringar hela tiden för att få henne med sig och för att få till just det lilla extra. Hur som helst, när vi var på mittvolten så rullade jag på i galopp och det kändes bra, men när jag väl skulle ändra någonting, jag skulle ställa utåt, så bröt hon av, rann iväg eller tog inte mina hjälper för att hon tyckte att det tog emot och var jobbigt. Så detta måste jag och hon jobba vidare med, små ändringar. Men i slutet kändes det väldigt bra så detta kan jag nog leva på i 1 månad trots allt! ;)

Betessläppet: Det var Nantas första betessläpp på ridskolan idag så hon förstod i princip ingenting haha! Men hon var så söt när vi väl kom upp till hagen och den tredje signalen kom och de skulle släppas. Hon stod och kollade på mig med öronen framåt tills hon fattade att hon skulle springa iväg med de andra hästarna.
Hjärtat, kommer sakna henne såhääär mycket! ❤️

Likes

Comments

Har glömt att lägga ut detta men jag har lottat tävlingen och det var Ullabritt som vann! För er som inte vet så är det Charlotte som är Ullabritt, hon ville inte skriva sitt namn bara! Haha!

Så grattis Charlotte! ❤️👏🏼

Likes

Comments

ÄNTLIGEN kommer sommarkänslorna!
Var på simstadion idag med klassen och det var inte ett dugg kallt!

Atm: Solar, sen en halvtimmes workout, sen stallet för hoppträning på Nanta!!❤️

Likes

Comments

Nu står hon redo i stallet! Våran tävlingsdebut som ekipage, here we goooo!

Likes

Comments

Fråga mig vad ni vill! Svarar på allt denna gången! 💘

Likes

Comments

Väldigt skön dag i skolan idag. Började med en kort 60 minutares mattelektion, strax därpå Spanska lektion där vi dock fick ett prov som vi ska plugga till över helgen?? Usch... Btw, efter det stod det Svenska på schemat och jag och några kompisar gör en hästplansch och sedan fick vi tillbaka våran filmanalys. Fick B så jag är nöjd! Sist var det SO, vilket var den typ lugnaste lektionen av alla för först stod hon bara och pratade en massa och sedan körde vi nutidstips och sedan slutade vi.

Jag och Cornelia drog ner till stan och åt varsin tacotalrik på mignon vilket var super gott. Vi gick därefter i lite affärer och kollade och jag fick med mig en bikini och nutella & go hem. Mums...

Imorgon blir det dressyrträning på stjärnan och en liten tur på Romeo, så jag ser fram emot detta. På em fixar jag i ordning Nanta tills på söndag då jag ska hoppa en clear round på henne ute på gräset. Looking forward!! Har verkligen fått tillbaka ridsuget igen sen jag började rida henne. Dröööööm är hon!


​Stjärnan!! 

Likes

Comments