Tjena läsare!

I det här inlägget kommer jag att lista mina absoluta top 5 spel genom tiderna. Den här listan är enbart baserat på mina favoriter och alla kommer därmed inte hålla med om mina val. Det var sjukt svåra val för det finns så många otroligt bra spel men här är mina top 5 spel genom tiderna.

5.World of Warcraft

World of warcraft har en solklar plats i min top 5 lista. WoW får platsen för att det var de första MMORPG spelet som jag började spela på PC och som jag fastnade för. WoW ser jag som födseln till MMORPG genre då spelet har dominerat marknaden sedan 2004. Jag har alltid haft kul med WoW för att de alltid finns något att göra vare sig man spelar i grupp eller själv, PVP eller PVE.


4.GTA V

GTA V får min 4:de plats För att spelet är så sjukt kul helt enkelt. När spelet kom ut var grafiken amazing, spelet kom som en storm och alla pratade och spelade det. GTA V är som WoW det finns alltid något att göra vare sig man gillar singel player eller online. Det finns hur många missions, race och mods som helst. Helt enkelt hur kul som helst.

3. Call of duty modern warfare 2

Top 3 på min lista är MW2. Ett spel som jag verkligen har spelat sönder med mina kompisar. Spelet kom ut 2009 och än idag så startar man upp PS3:an och spelar lite. Spelet är så sjukt kul online och är verkligen ett spel man kan spela i timmar med eller utan kompisar.

2. Super smash bros 64/ Super smash bros wii

Nummer 2 på min lista är inget mindre än Super smash bros. Inte mycket att säga om detta. För mig är detta ett av de roligaste spelen att spela tillsammans med vänner som man är tillsammans med. Snabbt fighting spel som många kan spela samtidigt, med dom bästa kända karaktärerna.

1.League of legends

Mycket känslor kring det här spelet men iallafall League of legends får min nummer 1. Som sagt mycket känslor kring detta spelet jag har någon form av hatkärlek till detta spelet. Älskar spelet, älskar och spela tillsammans med folk man känner. Ett av dom värsta communityn med spelare men ack så bra spel. Lol får första platsen för de är helt klart de spel som jag har spelat mest av och haft roligt med. Och hur mycket jag än hatar de ibland så kommer jag alltid tillbaka till det.

Spel värda att nämna är helt klart hela Mario serien, Skyrim och Counter strike serien.


Vad tycker ni om min lista? håller ni med? håller ni inte med? vad är eran top 5? skriv gärna i kommentarerna så ses vi i nästa inlägg, CIAO!

Likes

Comments

Tjena läsare!

Den här bloggen kommer att handla om allt inom gaming. Det kommer vara allt ifrån Game reviews, topplistor till personliga åsikter inom gaming.

Om något av det här låter intressant eller om ni har några förslag om vad jag kan skriva om så "smasha" följa knappen så ses vi i nästa inlägg, CIAO!

Likes

Comments