Kan vädergudarna där uppe i blå bestämma sig om det ska vara vinter eller vår? Ena dagen är det -20 grader och nästa dag är det +10 grader och regn typ. Tror gården är sandad 5 gånger senaste veckan men ändån är det en skridskobana ute. Endast där det sandades i fredags kan man gå annars är risken 99.999% att man ramlar och slår ihjäl sig.

Hagarna är allt annat än vita just nu. Allt skit tinnar fram och hagen är just nu brun blandat med en massa sand. Jag är dock glad så länge inte leran kommer fram för då blir hästarna inte fina kan jag tänka mig.;/

Ridbanan kan man ju bara glömma att rida på, borde istället ta fram skidskorna och prova det istället. Missy har därför fått vila sedan i torsdags. Helt meningslöst att ens prova få till något vettigt ridpass just nu.

Så istället för att bygga upp en massa övningar på ridbanan så myser jag ner mig framför datorn och kollar på någon serie istället kan jag tänka mig.

Medans vi väntar på om det ska få vara vinter eller om våren är kommen så bjuder jag på denna bild som har visats flertal gånger men den är ju så himla fin<3 Cred till Alva som tog bilden<3<3

Vi hörs sen// Lina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gud det var ett tag sedan. Inspirationen har varit på botten kan man nog säga.

Nu sitter jag iallafall här och tänkte skriva om jodens tråkigaste vecka. Precis så. Veckan har bestått av feber och förkylning hela veckan och det är först idag jag känner mig pigg. Men men, helgen kan ju inte bli sämre tror jag. På lördag åker kanske jag ner (beroende på hur jag mår) ner till Hammarn och Tuva ;))) Hon ska nämligen tävla på söndag så jag hoppas verkligen jag kan åka ner imorgon:))

Annars då? Ingeting roligt denna vecka, Missy har villat och jag ska kanske försöka hoppa upp på henne imorgon så hon åtminstone får skritta lite.

Nästa vecka blir dock lite roligare tror jag. Såhär ser nog Missys schema ut för nästa vecka.

Måndag: Lydnad delux inför hoppträningen

Tisdag: Hoppträning för Rebecca ;))

Onsdag: Lösgörande

Torsdag: Vila

Fredag: Dags för att trimma

Lördag: Om ridbanan är okej lite markarbete annars lydnad/lösgörande

Söndag: Avsluta en förmodligen bra vecka med en uteritt

Typ exakt ett år sedan jag bröt långfingret och fick gå såhär i 3 veckor samtidigt som jag inte kunde åka på två tävlingar heller ;/  Men jag var på hoppträning först innan bilen styrde mot akuten. Man är ju ingen fotbollsspelare direkt;)

Nä nu ska jag ut och fixa till hästarna så hörs vi :)

Likes

Comments

Precis hemkommen från ett pass i ridhuset.

Hoppade lite och mycket lydnad, förvånansvärt bra gick det också.

Jag har ju skrivit för om min osäkerhet i hoppningen men nu värkar det ha släppt lite. 1 m utan problem känns som ett stort kliv i rätt riktning. Inte världens vackraste bild men det är inte det som räknas.

Nu väntar en god nattsömn innan jag kliver upp och gör mig ordning för skola på några veckor, SKÖNT!!!!


Kram Lina

Likes

Comments

Måndag avklarad!

NU väntar en dag kvar med lektioner sedan är det bara onsdag kvar som kommer vara en tävlings dag på skolan!

Imorgon äre julbord och det är inte direkt favoriten på mat listan men en och annan tunnbrödsmacka kan man nog äta.


Jag och Missy på åran första pay and jump<3

Nä nu ska jag göra mig ordning för att sova. Riktigt trött nu på kvällarna.

Kram Lina

Likes

Comments

Började dagen med sovmorgon medans mamma och pappa skötte om hästarna<3

Sedan var det ut och fixa i ordning Missy för en uteritt med mamma och Devin som slutade med lite trimm på banan efteråt.

Vädret var på våran sida till vi kom in då det har börjat regna och det är en skridskobanan ute;(

Nu sitter jag och mamma och kollar på hoppning från London. Mysigt värre

Hästarna ska snart nattas och sedan väntar en god nattsömn för nu är det ju faktiskt bara 3 (!) dagar kvar innan jullov<3

Kram Lina

Likes

Comments

Underbaraste jobbigaste gulligaste bäst lillebror!

Han som grävt fram hela ridbanan och lagt ner timmar på den för att den ska bli bra. Han som skruvar upp hyllor och arbetar som snickare i stallet. Han som är 11 år men kan lika mycket som om att han vore 40! Han som gör gården livlig.

Han som alltid är med pappa i garaget!

Jordens bästa lilla hästskötare!

Han som galopperade runt som att han inte hade gjort någonting förr när jag för första gången fick upp han i sadeln.

Lilla VD på gården!

Jag älskar dig<3

Likes

Comments

Liten och stor😍

Har jag nämnt Millie någonting?

Tror inte det.

Millie är iallafall en liten shetis som vi har lånat från ett par kompisar ifrån Sundsvall. Vi har henne som sällskap till Missy när Prins sedan en (faktiskt lång tid) inte bo kvar hemma utan bor på andra sidan älven.

Hon kan vara världens gosigaste lilla bråkstake för hon har många egna åsikter och är fast inställd på att det är hon som bestämmer. Hon brukar bland annat vilja prov ligga i Missys box istället för i sin egen;)


Liten och stor😍

Kram en frånvarande Lina

Likes

Comments

Inte långt kvar nu!!!

Jag, Alva, mamma och Faster ska åka ner och kolla på tor-lör. Vi ska dock bara gå på eftermiddagarna när hoppningen är då vi tycker att det blev lite långtråkigt med dressyren förra året. Mina två kusiner + morbror ska också med. Skönt att bara gå på eftermiddagarna samtidigt för då får vi ganska mycket tid till annat + att jag har för mig att vi åker hem på söndag eftermiddag.

Själv försöker jag att göra mig av med så lite som möjligt nu innan vi åker ner för jag har en känsla som säger att jag kommer vilja ha mycket både från mässan men även från själva stan.


​Pappa och lillebror får stanna hemma och a hand om min snygging istället<3

Kram Lina

Likes

Comments

Ungefär halva vecka är kvar nu och Missys upplägg kommer att var uteritt resten av veckan om det inte är någonting speciellt.

Själv tycker jag att det är viktigt att låta hästarna vila mellan tävlingarna. så nu när det blev ett långt mellanrum mellan tävlingarna så låter jag henne vila en kort period någon gång då och då.

Som jag kan sakna detta ibland...

Har verkligen INGEN att rida med här just nu.

Förresten, snart är första skolveckan avklarad och det blir en pluggande helg som det ser ut nu;()

Kram Lina 

Likes

Comments

Tanken var att vi skulle åka till Färsta och hoppa en LC och troligen en lag LC men tävlingen är på grund av kvarka där nere inställd.

Känns tråkigt då jag var riktigt pepp på första lag omgången men det känns ändå att de tog beslutet att ställa in tävlingen å inte andra blir smittade.

Missy får lite vila nu istället innan nästa tävling v.37;))

Min finaste <3 

Likes

Comments