Gokväll!

Denna veckan kommer bli en extremt jobbig. Jag har nu fattat ett beslut och det blir och avliva min Leyja. Detta är det jobbigaste jag någonsin ha gjort, men jag gör det för henne. Och det är för hennes eget bästa som jag gör det för.
Anledningen är för att hon har blivit misshandlad som valp, och där med är hon "sjuk" i huvudet. Hon mår inte bra i sitt psyke, då hon gör utfall mot allt och alla - samt att hon blir osäker på sig själv och då hugger hon mot folk.
Så därför har jag tagit beslut att hon ska få somna in på fredag!

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Och jag har ju verkligen försökt att rädda dig, men det gick inte. Men du kommer nu få det mycket bättre där du slipper och vara osäker, du slipper och hugga efter folk med mera!

Matte kommer alltid älskar dig, tjejen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon!

Idag var jag hos sjukgymnasten och hon blev riktigt nöjd med vad hon såg. Jag kan böja lillfingret fullt nu, men det är ledbandet som glappa fortfarande. Så imorgon klockan 08:15 ska jag tillbaka till sjukgymnasten, men då ska jag träffa en annan och få arbetsuppgifter som jag ska göra med lillfingret.
Så det va skönt att höra att hon blev glad :).

Nu blir det att åka hem och gå ut med Leyja, sen vila resten av dagen.

Ha en bra dag allesammans!

Likes

Comments

​God alla glada bloggare som läsare!

Dagen inlägg kommer handla om ätstörningar, vilket jag har och det är inte lätt och hantera det kan jag lova!

Jag har haft ätstörningar sedan jag var liten, hur liten kommer jag inte redigt ihåg men vet iallafall att jag har haft det sen jag var liten. Det är inte så där jätte lätt som vissa tror att det är. Många säger: men det är ju bara till att börja äta? 
Nej, det är inte så lätt och det är inte bara till och börja äta. I och med att jag går hemma och har ingen sysselsättning om dagarna så vet inte min hjärna redigt när det är natt eller dag, den vet inte om vilket klockslag det är när man ska ha lunch på jobbet/skolan eller var man nu är. 
Min hjärna behöver rutiner, som säger till att:
​nu är det natt - nu ska du sova
nu är det morgon - nu ska du stiga upp
nu är klockan 12:00 och det är dags för lunch
nu är klockan 16:00 och det är dags för middag. 

Sånt där vet inte min hjärna om, med tanken på att jag har bland annat vänt på dygnet, jag äter lite själv när jag känner för det. Och när jag väl "äter" så har det varit en massa skräpmat som t ex: cola, chips, godis, McDonalds eller pizza.
Men jag har märkt nu att min kropp har börjat säga ifrån, dvs kroppen vill inte ha det där längre. I helgen märkte jag att kroppen sa definitivt ifrån på allt som har med skräpmat att göra. 
Jag började kräkas gul galla (eller vad det nu heter), jag var yr, svimfärdig med mera. När min bästa kompis Dennis kom och så till att jag fick mat i mig, så började jag äta lite men jag stressade med maten, vilket jag inte skulle göra - då jag började må illa igen :(.
Men nu har jag börjat äta lite men ofta och har börjat märka lite nu att kroppen börja mår bättre nu än vad den tidigare ha gjort! 

Så nu kommer jag verkligen ta hand om min kropp - dvs att jag ska börja äta lite men oftare för att få upp aptiten igen för maten. Så jag bland annat klara av saker lättare om dagarna! 

Ha en fortsatt bra dag alla! Likes

Comments

Goddag!

Jag vill tacka en person väldigt mycket då hen ha vänt hela släkt och familj emot mig pga Leyja. Det här trodde jag inte om hen, men tydligen så har hen lyckats med det.
Jag hoppas du är väldigt nöjd med vad du ha gjort! Kommer aldrig kunna förlåta dig för detta och vad du ha gjort mot mig nu!
Men en sak ska du jävligt klart för dig: jag kommer göra allt för att förstöra för dig, bara så du är medveten om det nu!!

Nu blir det å lugna nerverna lite. Idag ska jag ju träffa min andra halva.
Och sen är det en speciell dag, det får vi ju inte glömma.

Idag blir min lilla halva hela 3 år och 7 månader och Leyja blir hela 2 år idag!
Grattis på er dag!
Mamma/Matte älskar er! ❤❤

Grattis på eran dag! ❤❤

Likes

Comments

Goddag!

Imorgon är det äntligen dags och ta av gipsskenan som jag nu har gått med i två veckor. Men jag är som sagt osäker på att den har hjälp, då jag har smärtor som bara den i fingret. Och det enda jag ha fått är Alvedon, som jag ska äta vid behov. Så jag har ju fått näst intill äta det hela tiden för att jag inte ska ha ont.
Men imorgon ska det bli skönt å få den av! Längtar som bara den!

Likes

Comments

Goddag :D

Idag är det en vecka sen jag fick min gipsskena men även en vecka kvar tills jag ska på återbesök angående mitt lillfinger. Så har jag tur så har skenan hjälp, men med den värken som jag har haft, så tror jag inte att det har hjälpt något :/.
Men det återstå och se vad ortopeden säger om en vecka!

Nu blir det bara mys med vovven min och vila handen när det blåser ute som bara den!

Ha en bra dag alla glada :D

​Här är Leyja som valp! :) <3 

Likes

Comments

Go kväll!

Usch, tycker att dagarna gå för sakta. Önskade att jag fick ta bort skenan redan på måndag, men det får jag ju inte.
Hoppas bara dagarna gå fort tills den 10/10, så jag blir av med skenan.
Idag har jag inte haft en sån klåda som jag har haft tidigare, vilket är skönt. Men där emot har jag haft ont emellan åt och då får jag ta värktabletter mot värken.

Imorgon blir det kalas för Dennis föräldrar. Så blir att kanske gå å lägga sig tidigt ikväll!

Ha en bra en kväll!

Likes

Comments

God morgon !

I natt har jag inte haft så ont som jag hade igår. Igår bultade hela handen pga smärta, och då hjälpte inte ens värktabletter. Så vi får väl se hur det kommer gå idag.
I och med att jag är högerhänt så känner man ju sig handikappad, då man inte kan göra så där mycket med sin högerhand!
Men jag har tagit två Ipren och en Alvedon, så vi får se om detta hjälper!

Ha en fortsatt bra dag allesammans!

Likes

Comments

​God morgon!

Idag har det gått två dagar sen jag fick gipskenan. Och den här klådan som är under gipset, den gör mig tokig och då ska jag ha denna i två veckor! Det värsta är att jag känner mig handikappad, då jag inte kan göra någonting :/. 
Så jag får se hur jag ska lösa allt! Hunden har gått jätte bra, så länge vi inte ha mött några andra hundar.

Men nu ska jag vila handen en stund!


Ha en bra dag!
 

Likes

Comments

Go kväll!

Gaa jag kommer bli tokig på denna klådan som jag har under skenan! Och jag ska gå med denna i två veckor...aldrig att jag kommer klara av denna klådan!
Jag hoppas inte på att det blir varmt ute om dagarna, för det är då klådan kommer.

Nu har Marie (svärmor) lagt ännu mer bomull runt handleden, då gipsskenan låg och skavde men jag hoppas jag kan sova bättre nu i natt, än vad jag gjorde natten till idag!

Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments