Header

Idag är det en sådan dag där man bara känner att allt är helt perfekt. Kanske är det för att det är fredag eller så är det bara så det ska vara. Känns otroligt skönt att kunna gå runt, känna mig hemma i vartenda miljö, njuta över vår värmen och av att jag har turen som är jag! Ska bli otroligt skönt med helg och massa sol, umgås med personer som betyder allt för mig, ägna tid åt mina intressen och bara få vara. 💗


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En av de sakerna som verkligen gör mig motiverad att blogga är att man faktiskt kan tjäna pengar på sin blogg. Det är perfekt när man är en student med lite pengar! Jag tänkte punkta ner fördelarna med att tjäna pengar på sin blogg här under. Detta kanske även gör er motiverade att börja tjäna pengar på din blogg!

  1. Man blir mer motiverad
  2. Får pengar till att göra saker du annars inte hade haft råd med.
  3. Du blir mer villig till att faktiskt vilja blogga.
  4. Får mer glädje av alla sidvisningar i form av pengar.
  5. Det är otroligt enkelt!
  6. Du kan få ut stora belopp beroende på hur många sidvisningar du har.
  7. Det är lagligt, vilket är en stor fördel haha 😄


Likes

Comments

Den 1 februari blev jag moster för fjärde gången. Min syster fick en liten bebis som fick namnet Alexander. Han var egentligen uträknad den 29onde Januari men tack o lov så bestämde han sig för att komma några dagar senare för att inte komma på sin stora systers dag. Vi har under hela graviditeten vetat att det var en lite pojke som gömde sig i min systers pojke och även om det egentligen var en liten flicka som jag ville ha så är jag helt charmad av denna killen. Älskar honom och mina andra underbaringar så mycket. ❤ En månad senare charmar han fortfarande lika mycket. 😍

Det känns fantastiskt bra att ha fyra systerbarn + 1 bonus. Ni fyller mitt liv med glädje!


Likes

Comments

Ville bara lyfta fram detta roliga blogginlägget från den 28 juli 2015. Skrattar lika mycket varje gång jag läser detta. 😄

Dimmas syn på ridpasset

Idag hände något galet ska ni veta. Min dag började bra, jag gick ute med Dis bredvid mig och glassade i solen. Ett skyfall kom men sedan torkade jag upp igen. Framåt kvällningen kom min ryttare till stallet. Hon särade på mig och Dis som hon alltid gör av någon anledning, nu när jag tänker efter så kan det har varit för att jag slängde av min ägare en gång när Dis var i hagen bredvid, kan ni klandra mig för att jag vill va med min låtsas mamma? Hon borstade mig och började röra mig med stigbyglarna på lustiga ställen, I don't like that very much please!


Det blev snabbt molnigt och jag tänkte bara "Nej nej nej, det får inte börja regna!", tänk så fult mitt hår skulle bli.. Min ryttare och min ägare tog ut mig i rundningen och krävde att jag skulle springa runt i en ring med en lina i mitt träns. Men det var inte det värsta. Det värsta va att regnet började vräka ner och jag kände inte alls för att trava längre. Jag blev snabbt blöt och så blev de också. De försökte f¨å mig att trava på och snäll som jag är travade jag fyra steg varje gång sedan var det skritt som gällde!

ÄNDÅ skulle min ryttare hoppa upp fast jag försökte visa genom att vara stressig, att jag inte gillade alla ljud som regnet orsakade och att vara blöt. Min ryttare satt på ryggen, gnällde för hur blöt hon blev och jag tänkte bara "varför tog du ut mig dååå?". Efter 6 varv med ryttare på ryggen fick jag äntligen komma in i min box bredvid Dis. Blev ruskigt avis på Dis som hade fått stå inne i värmen. Hon räckte ut tungan till mig när jag kom in, bara för att hon var torr ja!

Självklart skulle min ryttare komma in med en konstig tygbit som hon skulle stryka mig med, JAG GILLAR INTE HA GREJER I MITT ANSIKTE! Hon torkade mig tror jag för det kändes inte lika blött längre, något positivt i alla fall. Sedan fick jag mat, tackar! När hon var klar med det lämnade hon mig för att torra upp i stallet med mitt fula blöta hår hängandes huller om buller. Var ju onödigt med en ridtur i detta vädret, tycker jag i alla fall! Kan ju hoppas att hon inte gör om det.



"Jag är sur på dig okej?!"

Likes

Comments

Gud vad jag saknar att fotografera och att vara runt hästar. Känner att jag borde ta tag i detta. Finner dock ingen tid till hästar och vet ej om jag ens vill rida men visst saknar jag att vara runt dem!


Likes

Comments

" Väljer att lyfta fram ett äldre blogg inlägg från 2015. Men detta blogginlägg är så sjukt aktuellt och jag tror att man ibland behöver bli påmind om hur bra man faktiskt har det! "

Nedanför finner du 20 anledningar till att le. Det finns många människor som ler för betydligt mindre saker än följande. Så kom ihåg, det finns alltid något att vara tacksam för!

1. Le för att du kan.

2. Le för att du har bra tandvård i Sverige.

3. Le för att du har tak över huvudet.

4. Le för att du har saker som många andra barn drömmer om dagligen.

5. Le för att du har chansen att få utbilda dig till ditt drömjobb.

6. Le för att göra andra glada.

7. Le för att du är glad.

8. Le åt dina föräldrar för att visa uppskattning.

9. Le för att du alltid kan finna mat i ditt kylskåp/skafferi.

10. Le för att du få göra det du älskar.

11. Le för att du har vänner.

12. Le för att dina föräldrar älskar dig.

13. Le för att du är kär.

14. Le för att du är frisk.

15. Le för att tacka någon.

16. Le för att har roligt.

17. Le för att Sverige är hyfsat jämställt.

18. Le för att du slipper frysa.

19. Le för att du har fri tillgång till vatten.

20. Le för att du har det bättre än vad många andra har.

Likes

Comments

Älsklings ena hund Lovis av rasen Kooikerhondje har fått valpar. Hela 6 stycken!

Nu är man lite valpkär kan jag säga haha :)


Likes

Comments

Har blivit så sjukt motiverad på att rida igen. Rider fortfarande inne på ridskolan även fast det egentligen inte var planen men men ibland blir inte livet som man vill. I vilket fall som helst så har jag de senaste veckorna ridit busiga ponnysar. Bland annat Snövit som är jättesöt men som kräver att man sitter och tjatar "fram fram fram!" annars går man på snedden eller så stannas det överallt. Sist jag red så red jag på CJ ridskolans ägares häst som hennes dotter rider. Jättefin ponny för övrigt men ärligt hästen går mer bakåt än framåt även fast jag försöker vara så bestämd som jag kan bli.

Känner att jag verkligen behöver en häst som jag litar på. En häst som kräver att jag driver istället för att den själv driver på och gör mig osäker. Hoppas Alf snart är bra i benen igen så jag kanske kan rida honom annars kommer jag ge storhästen Buddy ett försök. Vill inte stå kvar i samma fotspår längre utan vill utvecklas!


Likes

Comments

För två veckor sedan var jag och älskling ute och gick med hans ena hund på ängarna i snön. Här är lite bilder. 😊


Likes

Comments


Better Blogging Nouw