Har tagit fram allt jag äger från E.l.f! Det var många frågor angående deras produkter och leveranstid. Tänkte ta allt i samma inlägg. 
Jag har berättat tidigare om E.l.fs smink och serier. Om inte kan ni kika på det här inlägget; http://www.nattstad.se/galawesh?id=1890692

Leveranstiden på E.l.f är 7-14 dagar. Just för att vi bor i Sverige
Frakten ligger på 40/order. Dom har alltid frifrakt över en viss summa. 

Jag använder deras foundation och har gjort det ett tag nu, och det finns i pincip bara bra saker att säga om den. Den håller som den ska, den innehåller massvis med vitaminer, ingen kladdigolja i, och priset ligger på under 100 kr! 

Sen har jag massa andra bas- mineralsmink. Och det är när man inte orkar med allt kladd, oftast så är man stressad och då passar mineral sminket bra. Fast nu måste jag erkänna att jag använder bara foundation, det är iallfall den perioden jag är i just nu. Ja men det beror på helt enkelt. 
Då tar jag concealer, booster, foundations sen lite rouge på det! Klart. Det som är bra med mineral sminket är att det är bara vitaminer och inget dåligt. Man ska kunna sova med det utan att det ska behöva orsaka något! Sen kanske detta inte funkar på alla. Men det är värt att testa! 

På bilden är det 3 primer, 3 olika nyanser. Alla 3 får du för 35kr. En coverstick som är bäääääst. Lite oljig kanske men det duger. Priset ligger på ungefär samma. Det sista är en grej som ska få sminket att hålla längre, innehåller bara vitaminer, har inte testat det på riktigt än, bara tagit lite ibland och inte tänkt på att jag har tagit det sååå den vet jag inget om egentligen men det återstååår! 
Hoppas ni fick en liten aning om hur sminket är, ni som inte vill slösa så mycket pengar på det så tycker jag ni ska testa att göra en beställning där ifrån. Ni förlorar inget på det! 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Better Blogging Nouw