Aloha!!

Hoppas allt är bra med er för med mig är det fantastiskt!!
Idag ska jag dela med mig av min vikt och mina mått då det nu har gått 4 veckor.
Jag vägde och mätte mig innan jag började med Apetamin men tyvärr så har jag tappat bort det lilla nedrans pappret så jag får skriva det i ett senare inlägg.. Om jag hittar pappret vill säga.
Men, som tur är så håller jag reda på mina anteckningar från vecka 2 och då såg det ut såhär:

Byst - 83cm

Midja - 64,5cm

Höft - 79cm

Rumpa - 85,5cm

Lår - 44cm

Vad - 28cm

I vecka två så såg jag själv skillnad och jag kände verkligen att det började hända saker.
När jag började så vägde jag mellan 44 och 46 kg, så vi säger 46 kg för att göra det lätt för oss, och vecka två så vägde jag 48 kg. Så alltså gick jag upp 1 kilo i veckan. Varför jag inte skrev någonting då var för att jag ville vara säker på att det verkligen stämde och att det inte var en tillfällighet. Vi tjejer kan ju ha lite problem under en specifik vecka i månaden osv..

Och nu till förra veckan alltså vecka 4...

Jag väger 50 kg!!
Detta är, för mig, helt otroligt.
Att jag med hjälp av detta medel lyckats gå upp 1 kg i veckan.

Mitt delmål är avklarat och det är att väga 50 kg och kunna bli blodgivare.
Alla vet nog om att det är brist på blod just nu och att man måste väga minst 50 kg för att bli godkänd.

Nu är mina mått:

Byst - 84cm

Midja - 65,5cm

Höft - 80,5cm

Rumpa - 87cm

Lår - 45cm

Vad - 30,5cm


Detta betyder att jag ökat minst 1cm på hela kroppen på två veckor.


Innan Apetamin så såg man tydligt mina revben på ryggen och nu syns dem inte alls!!
Jag har fått "lovehandles" och en mjuk mage, precis under naveln, och jag både ser och känner skillnaden på min rumpa. Jag som aldrig haft någon rumpa tidigare är galet glad för detta.

Nu ikväll när jag åt middag med min familj sa min pappa att jag inte ser ut som ett skelett längre och ja, det va det bästa jag hört på länge. Min pojkvän kommenterar massor om att min rumpa blivit större och jag blir gratulerad från många att jag lyckats nå 50 kg!!


Om, som tidigare skrivit, ni känner att ni vill öka i vikt på ett bra sätt så rekommenderar jag verkligen att prova detta!! Ni kan köpa Apetamin på e-bay och det tar bara en vecka att få hem.


Nu har jag två månaders förbrukning hemma då jag dricker två flaskor på en månad. Jag kommer absolut inte sluta tvärt när jag nått mitt mål på 55 kg till januari, som absolut kommer hända om det fortsätter gå så här bra, jag kommer istället fortsatta att dricka med måtta och träna. Tillslut tror jag att jag alltid kommer ha Apetamin hemma och boosta på lite när jag känner.


Hoppas att jag inspirerat någon att börja med detta och att ni uppskattar min blogg även om jag inte kan se det. Om ni vill följa mina framsteg och läsa vad jag har att berätta om min upplevelse med Apetamin så kan ni följa mig på instagram, @gaininglam, där kommer jag uppdatera varje gång jag skriver i bloggen och jag följer mer än gärna er!!


Puss och kram

English

Aloha!!

Hope all is well with you, for me it is amazing!!
Today I'll share with you my weight and my measure because now it's been 4 weeks.
I weighed and measured my self before I started with Apetamin but unfortunately I have lost the little darn paper so I will write this in a post later on.. If I'll ever find the paper.
But, fortunately, I have keep track of my notes from week 2 and it looked like this:

Bust - 83cm
Waist - 64,5cm
Hip - 79cm
Butt - 85,5cm
Thigh - 44cm
Calves - 28cm

In week two, I already saw the difference and I really felt that things started to happen.
When I started I weighed between 44 and 46 kg, so lets say 46 kg to make it easy, and just in two weeks I weighed 48 kg. So I went up one kilogram a week. Why I did not write anything then was because I wanted to be sure that it really is accurate, and not just a coincidence.

And now for the last week then 4 weeks ...

I weigh 50 kg!!
This is, for me, quite incredible.
Just using this little bottle I managed to go up 1 kg a week.

My target is completed, to weigh 50 kg to become blood donors.
You all probably know that there is a shortage of blood in Sweden right now, and that you must weigh at least 50 kg to be accepted for donate blood.

Now my measures are:
Bust - 84cm
Waist - 65,5cm
Hip - 80,5cm
Butt - 87cm
Thigh - 45cm
Calves - 30,5cm

This means I have gainer at least 1cm on my whole body in two weeks.

Before Apetamin you could clearly see my ribs on my back and now you cant see them all !!
I have received "lovehandles" and a soft belly, just below my belly button, and I really see and feel the difference in my butt. I never had an ass before so I'm crazy happy about this.

This evening when I had dinner with my family, my father said that I don't look like a skeleton any more and you know what, that it is the best compliment I've heard in a long time. My boyfriend tells me allot that my butt gotten bigger and I have receives many congratulations that I managed to reach 50 kg !!

If, as previously written, you want to gain weight in a good way I really recommend to try this !! You can buy Apetamin on e-bay and it only takes a week to get the delivery.
Now I have two months' supply at home and I drink two bottles a month. I will definitely not going to stop abruptly when I reached my goal of 55 kg until January which is absolutely happening if it continues to go this well. I will instead continue to drink in moderation and exercise. Eventually, I think I will always have Apetamin at home and boost whenever I feel like it.

I hope I inspired someone to start with this and that you appreciate my blog although I can not see it. If you want to follow my progress and read what I have to tell you about my experience with Apetamin you can follow me on instagram, @gaininglam, which I will update every time I write in the blog, and I'm more than happy to follow you !!

Love

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

I två veckor har jag haft upp över öronen mycket att göra!
Jag har fyllt 25, som har vart helt fantastiskt, och jag har jobbat som en galning under semestern.

Men nu tror jag att jag är på banan igen!
Det kanske är förståligt att jag missar att skriva mycket då jag har två fantastiska jobb, en tidskrävande hobby och pojkvän som jag nästan aldrig träffar på grund av hans jobb. Jag har även en familj som tar upp större delar av min tid och självklart mina fina vänner.
Egentligen har jag inte tiden till att driva en blogg men allt för att hjälpa andra i min situation!!

Jag vill bara invika här att jag, personligen, känner att JAG, på grund av min undervikt, vill gå upp i vikt för att älska mig själv mer och få en bättre hälsa.
Jag säger absolut inte att underviktiga ska prova detta bara för att men känner du själv att DU vill gå upp i vikt för att du känner och vill det så vill jag skriva hur min uppfattning och min upplevelse med en metod som fungerar, för mig, för att kanske kunna hjälpa någon annan.

.....

-Pojkvännen som är ledig idag får åka och hämta ut min nya beställning av Apetamin, jag tog en dubbel laddning för att två små flaskor tog slut på fyra veckor.
Jag har haft en flaska hemma och en på jobbet och båda tog slut samma dag! #apetamin -

Likes

Comments

Hallu

Jag vet att det säkert inte är någon som hittat min blogg ännu men förhoppningsvis läser vi detta ändå, men kanske vid ett senare tillfälle, för att se mina med och motgångar i början av min Apetamin resa.
Jag vill idag börja med att säga hur glad jag är. Tröttheten som kom när jag började med Apetanin har inte kommit tillbaka igen och jag tror att det är helt borta nu. Sen att jag har skrivit ner varje gång jag vägt mig, morgon och kväll, och jag kan knappt tro vad som har hänt. Ni är säkert nyfikna men jag tänker inte skriva ut det än på grund av att det faktiskt kan vara en tillfälighet. Ni får håll ut ett litet tag till så ska jag berätta i ett senare inlägg hur första veckan sett ut på vågen!

En annan sak jag är glad och fundersam över är om Apetamin har hjälpt till att få bort min magknip som jag lidit av sedan jag var yngre... Det är så att sedan jag började på gymnasiet, kanske till och med tidigare, så har jag lidit av magknip varje morgon. Det är så illa att jag börjar kallsvettas, får yrsel och så ont att jag viker mig. Jag kunde få det när jag kom till skolan, så att jag kom försent till första lektionen, för jag satt på golvet och krampade. Jag kunde få det i bilen på vägen till jobbet och var livrädd att köra av eller krocka med en annan bil. Men nu, sedan jag började med Apetamin, så har jag inte haft någon magknip eller kramp alls. Jag har faktiskt aldrig kollat upp mig för detta. Det har ju blivit en vana varje dag. Men nu, vipps, så kommer det inte längre. Jag undrar om det kanske är för att jag får i sig mer vitaminer och nyttigheter nu när jag dricker Apetamin. Apetamin används faktiskt när man har vitaminbrist.
Jag ska söka mer information om detta och återkomma i ett senare inlägg.

-

Min dag i dag har vart lugn och skön. Jag har haft massa spännade att göra på jobbet och har även haft ett litet projekt med min kollega. När chefen är borta hittar vi på massor med bra ideér och jag hoppas han uppskattar våra insatser.
Jag fick finbesök på lunchen också, en av mina närmsta vänner och min kille kom och hämtade mig. Jag äter inte skräpmat så ofta och nu när jag dricker Apetamin så ska jag hålla mig till mitt kostschema där jag äter fem mål om dagen och efter tallriksmodellen.
Jag kom på nu att jag tror jag skrev kostcirkeln i mitt förra inlägg.. Det heter ju tallriksmodellen såklart!
Men idag blev det iallafall pizzerian vid mitt jobb.
Var det inte en av tjejerna i "Unga föräldrar" som sa att man måste äta pizza MINST två gång i veckan. Annars blir man smal och det är inte nyttigt?
Helt underbar brud det där!

Nu ikväll har jag vart och kikat på ett jobb/projekt som jag är inblandad i och sedan spenderat lite kvallitets tid med min mamma. Så resten av kvällen ska jag nog bara mysa framför Youtube tills min kille kommer hem och myser med mig tills vi ska sova.

 

Ha det bäst xx

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är detta mitt första inlägg och jag hoppas ni har överseende för utseende och så vidare!

-Kort presentation av mig själv-
Jag är snart 25 år och ska inom en snar framtid bli sambo med min kille.
Har ett fantastiskt jobb och mycket fritid som jag spenderar med vänner och familj.
Jag har många intressen och tycker mycket om mode, make up, naglar, skvaller och trender
men håller mig gärna till min egen stil.


-Syftet med min blogg-
Jag känner att det inte pratas tillräckligt om undervikt och vill dela mina personliga erfarenheter för att kanske kunna hjälpa andra. Och jag hoppas att andra kan dela med sig av sin egna erfarenhet till mig.
Det känns fel att andra kan säga till mig att de är avundsjuka på att jag kan stoppa i mig vad som helst utan att gå upp i vikt.
Att vara underviktig är lika farligt som att vara överviktig. Sen att inte tala om hur mycket det tär på självförtroendet och psyket. Att alltid få höra hur smal man är, att inga kläder sitter bra och man inte vill vara med på bilder för att man inte känner sig trygg.
Så med att prova Apetamin och dela med mig av min upplevelse så hoppas jag att jag kan hjälpa andra till en bättre och lyckligare framtid med en kropp att trivas och må bra i.


-Min första vecka med Apetamin-
Så nu, efter alla möjliga sorters preparat, gainers, träning och dieter, har jag börjat med en sirap som heter Apetamin.
Jag snubblade över en tjej på Youtube som predikade om hur underbart Apetamin är och jag gick självklart in och googlade fram information. Det tog inte lång tid innan jag beställt Apetamin på eBay och började planera för framtida måltider och träningspass.

Den luktar som godis och smakar som Red Bull blandad med hostmedicin. Smarrigt va?!
Jag har tagit en shot varje dag innan lunch och middag till en början och måste säga att det händer saker.
Det syns ingen skillnad än, varken på vågen eller i spegeln, men det har ju trotts allt bara gått sex dagar.
Men de första tre dagarna så blev jag otroligt trött när jag åt så att jag nästan somnade i tallriken.
Detta höll i sig hela dagen tills jag gick och la mig för att sova och sedan blev det likadant dagen efter.
Men den fjärde dagen var jag pigg och glad som vanligt igen och kunde istället knappt somna på kvällen.
Jag har absolut inte känt att jag har förbättrad matlust som det ska göra men jag kan äta nästan tre gånger så mycket än vad jag brukar. Jag känner mig inte mätt när jag ätit, jag känner mig mer full, men ändå inte som att jag ska kräkas. Så jag har försökt att pressa mig själv till att ta lite mer mat varje måltid som går för att se vad som händer.
Jag äter nu frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål efter kostcirkeln men har dock inte börjat träna igen. Jag vill inte att någonting ska störa siffrorna på vågen i början av min viktökning för att verkligen kunna se om detta fungerar.
Jag får ha en bulkningsperiod helt enkelt.

Detta var mitt första inlägg och det kommer komma många fler. Jag hoppas ni kommer följa, peppa och stötta mig tills jag nått mitt mål på 55 kilo.

​Let the fight begin xx

Likes

Comments