Header

Har haft en lite cheesy vecka och lyssnat igenom Jasons album Tattoos. Den var faktiskt bättre än jag trodde! Put it on!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 10 för att hinna dra till gymmet så tidigt som möjligt. Jag tränade rygg idag med Adam och jag måste säga att rygg är nog de skönaste och träna! Vi körde i alla fall lite mer än en timme vilket jag kan sammanfatta med hela 6 timmar på gymmet denna veckan! Helt okey! 

Idag ska jag ut och äta med Rasmus och Sam. Vi åker in till stan vid runt 4 och möter Sam där sen får vi se vart vi drar och sen, det blir trevligt i alla fall! 


Likes

Comments

Tänkte vara en bra bloggare i morse och laga en sweet frukost, ta kort, så att ni kunde se hur gott de såg ut. Men de sket sig, omelett är nog de svåraste jag har lagat i hela mitt liv. Det blev knas och inte så jätte gott så jag tryckte i mig en macka istället. Tänkte dra med Rasmus till gymmet med han kom bara med excuses som vanlig... Men jag drar nog ändå dit själv i eftermiddag och tränar rygg! 


Likes

Comments

Hade sjukt kul igår träffade jätte många nya fina människor! Socialiserade osv. ni vet hur fester går till! Anyways, idag ska jag ner till Malmö på möte, kan inte berätta än men det kommer bli sjukt kul i alla fall! Det blir ingen träning idag. I literally worked my but off yesterday så jag kör på vilodag idag. Betyder ju bara att man får mer energi till att kötta imorgon! Yes bye. 

Bild från igår med fina Amanda! 

Likes

Comments

Ikväll ska vi ha kul! Har super bortom nu, Rasmus kommer snart och sen ska vi iväg och hämta Evelina och några andra, sen bär de av mot fest! Här är några jätte dåliga selfies som jag tog precis, men de får duga så länge. Lav ya! 

 
 
 

Likes

Comments

Vilken färg/modell tycker ni är snyggast? 

 

Likes

Comments

Drog till gymmet vid 11 idag och jag bokstavligen mördade mina ben! Körde 1,5h och kunde knappt cykla hem efteråt! Haha men det är ju så det ska vara eller hur? Nu ligger jag helt utmattad i sängen och myser med katten samtidigt som jag kollar Pretty Little Liars och trycker i mig Keso. Försöker verkligen agera som att Keso är de bästa jag vet men det är typ tvärt om. Men det är ändå helt klart värt, beach14 you know. 


Likes

Comments