Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen har vi kommit fram till Washington DC och på bara 1 dag har vi hunnit med vääldigt mycket.!

Vi tog turistbussarna hela dagen för att få se dom viktigaste monumenten som Lincoln monumentet, Washington monument och vita huset!!

Vädret var superfint då det blev upp till 9 grader och när jag kom hem sen så ser jag hur hela ansiktet har blivit solbränt. Dock i slutet när vi skulle bege oss hem så började det regna.

När klockan började närma sig 12/halv 1 så bestämde vi oss för att kliva av bussarna och hitta någonstans att käka. På vägen till ett Subway liknande ställe hitta vi Madame Tussauds vilket är ett vax museum av kändisar.

Dessutom hittade vi en massa vilda ekorrar som inte var skygga i en park!!! Hur coolt är inte det och då passade jag såklart på att ta fram kameran för att ta lite bilder på denna sötnos.


Här är då några av bilderna från dagen och hoppas att ni också har haft en suverän dag!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag är det andra dagen i New York och vi bestämde oss för att åka in till Manhattan. Jag, min mamma och lillebror Leo besökte Empire State då jag verkligen rekommenderar att åka upp dit! Man får se New York från en helt annan vinkel och det är så vacker.

Vi besökte även Macys som är ett av dem mest kända och dyraste shopping centrum i Nordamerika men det blev tyvärr inga bilder därifrån.

Efter att ha kämpat igenom detta kalla väder med skor som har läkt igenom och ganska tunna kläder så har det varit en toppen dag som vi kommer aldrig glömma.


Imorgon ska vi till Washington och sova där i 2 nätter så fler bilder kommer!


Likes

Comments

Som dem flesta vet så går jag på linjen estetisk media på Jenny Nyströmskolan och idag fick vi äntligen vara i studion och använda oss av olika ljussättningar. Tillexempel om man vill ha hårt eller mjukt ljus.

Självklart passade jag då på att föra över bilderna från dagens lektion så ni kan få se resultatet, så här är dem!

Likes

Comments

Det är äntligen oktober och som jag har längtat efter skördefesten.

Skördefesten firar man då på Öland varje år den sista helgen i september och anordnas för att alla bönder har skördat klart för året. Då lägger man pumpor runt över hela Öland och det hålls aktiviteter tex att man får gå en labyrint i ett majsfält och man kan köpa hantverk, grödor o.s.v.  Jag är den typ av människa som älskar hösten och vill ha kallt alltså är hösten min högpunkt på året och därför bara ÄLSKAR jag skördefesten för det känns som en inspark till hösten.

Här är några bilder jag tog från idag.

Likes

Comments