Støtte, trygge og elske deg for alltid!

I kveld har jeg lyst til å skrive et litt ærlig innlegg.
Om hvordan fortiden kan fortsette å bite oss i rompa.

Jeg har den siste måneden prøvd å fokusere på å være positiv og se lyst på livet gjennom mine innlegg her inne.
Og i all hovedsak ser jeg livet mitt slik.

Men som for alle andre er det tøffe tak. Det er problematikk rundt saker jeg har luftet før her inne.

Mye eskalerte i vår på grunn av innlegg jeg skrev på senvinteren. Og det har jeg forståelse for.
Men historien angrer jeg ikke på, den var min å fortelle.

Det ble satt i gang en ganske heftig vendetta med diverse instanser innblandet for å rett og slett bryte meg ned. Dette gikk ikke så bra, da de har ganske klar oversikt over fakta.

Men mitt barn ble også brukt i kampen mot meg. Hun skulle med alle virkemidler vendes mot meg. Og der stoppet det opp for meg. Det gjorde at jeg sluttet helt å blogge i over tre måneder.

Som mor er det tøft å se at barnet ditt blir straffet fordi du har stått opp for deg selv.
Hadde jeg vist det hadde jeg aldri delt min historie. Jeg vil understreke at jeg og min datter har hatt et magisk godt forhold gjennom det hele. Hun er virkelig smart og tøff for alderen, men hun har også hatt det veldig vanskelig og hatt det tøffere en nødvendig!
Og innimellom er det slik enda.

Jeg kjenner daglig at det er tøft, men gudskjelov har man et godt støtteapparat som er der, for å styrke henne, og jeg og stefar gjør alt i vår makt for at hun skal føle seg trygg og elsket hver dag.

Jeg tenker det slik: Ta meg, prøv så mye du orker, det er greit, jeg håndterer det, jeg inviterer jo i bunn og grunn til det. Det er jo jeg som har skrevet om hva som har skjedd meg. Merkelig nok trodde jeg det var mitt valg å ta!

Men mennesker som bruker barn i kamp, de burde rett og slett skamme seg. Barn er lojale, så lojale at det kan skade dem, ikke gjør det! Bare ikke!!!

Jeg ser ikke noen ende på «problemet.»
Det eneste jeg kan gjøre er å støtte, trygge og elske. Jeg snakker ikke mere om «historien» heller. Jeg føler at jeg har sagt alt jeg trenger å si.

Mitt høyeste ønske er at andre også begynner å fokusere på sitt liv. Bruke tiden på omsorg i stede for vendetta. Fei for egen dør rett og slett!

Make good choises!

Gabrielle


#livet #kjærlighet #vendetta #støtte #trygghet #familie
Liker

Kommentarer

BareBentes
BareBentes,

Tenk om de bare kunne slutte! Den dagen kommer sikkert aldri! Heier på deg Gabrielle, du er en god mamma, og et fantastisk forbilde for mitt vakre barnebarn <3

nouw.com/barebentes