Ny plen før lunch🌱🌱🌱

Fy flate hva man kan få til nå til dags! 50 kvadrat perfekt plen før lunch er jaggu ikke dårlig!
Østlandsplen på trønderjord.

Nå har vi selvsagt brukt noen dager på å preppe underlag, samt gjødslet etter alle kunstens regler.

Tror naboene våre har vært litt småfrustrert over oss den siste uka, for det har faktisk ikke sett ut hos oss. Oppå det hele har Luna insistert på å bo ute i telt på platten fire netter, så det har sett litt hillbilly-camp ut. 😂

Men nå er det så fint!
Ny rimelig jevn plen! Da vi flyttet hit i fjor var det bare humper og høl med ugress ut av kontroll og mose, en potetåker var det også oppi der, ingen gjerder og tuja-hekk som var mer brun en grønn.jeg husker jeg brukte to dager bare på å håndtere ugresset. Det måtte bensinmotor og buskklipper for å komme igjennom.

Platten er nybeiset i en mørkere farge, og rhododendron er kommet i jord. Syrintreet mitt hadde jeg med meg da vi flyttet hit. Det ser ikke overlykkelig ut men jeg tror det kommer seg nå med all gjødsel og ny jord som er kjørt på.

Nå kan bare sommeren komme!
Meldt snø i neste uke da, er det ikke typisk??

I alle fall stolt av egen og familiens innsats! 700 kg plen hentet, båret gjennom huset og lagt i perfekt murstensmønster.
Bildene viser ikke min innsats, men jeg gjorde absolutt min del altså!

God lørdag der ute🌱

Gabrielle


#nouw #nouwblogg #nordicinfluencer #klarforsommer #ferdigplen #blogger #husoghjem #hage #hagenmin #rulldenut #influencer

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så flinke dere har vært og så fint det blir 😊 Ha en god helg 😊
nouw.com/dks