Nettmobbing er faktisk ikke i orden mot noen!

Det blir servert oss hele tiden, i forum, på blogger, i alle kommentarfelt på nett. Nett-trollene og mobberene. De er tøffe på nett.

Det er mye fokus på dette i skolen og til ungdommen våres. Men likevel er det heftig mye av det. Det er faktisk straffbart.
Loven sier:

Mobbing på nett kan også rammes av straffeloven § 266. Denne bestemmelsen sier at skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd som krenker en annens fred, er straffbart. HVA KAN STRAFFEN BLI: Strafferammen for brudd på straffelovens § 267 er bot eller fengsel i inntil 1 år.

Selv har jeg sett det på
Min mors blogg her inne den siste uken, og jeg har selv (x) familie som er ram på det.
Både tanter og diverse andre som mener de har rett til å sverte min person og prøve med alle men å ødelegge mitt liv.

Senest i dag fikk jeg tilsendt videoer der min datter som ikke vil ha noe med meg å gjøre,legger ut krenkende videoer som handler om meg på tiktoc. Det er ikke greit! Jeg ønsker en slutt på det!

Jeg har fra nå av bestemt meg for at alle krenkende videoer og kommentarer skal lagres og rapporteres.

Fader hvor vanskelig er det? Mitt liv er ikke så spesielt interessant så lev ditt eget!


Lev livet, gjør det beste ut av det, og er vi heldige har vi mange lykkelige øyeblikk å se tilbake på som gamle. Ha kontakt med de som gjør deg godt, si adjø til det vonde.

Gabrielle

Liker

Kommentarer

BareBentes
BareBentes,
Ikke greit i det hele tatt! Selv om noen har meninger som ikke sammenfaller med dine egne, så er det lov å scrolle forbi tenker jeg. Og det er vel enkelte som hadde trengt litt hjelp til å sortere litt i hodet sitt også, gjerne da før ting blir postet på sociale mediaer. Just saying😉
nouw.com/barebentes
Anonym
,
Dette er ikke vondt ment, men er bare nysgjerrig. Hva forventer du egentlig når du blottlegger hele livet ditt og kommer med veldig sterke meninger og legger det ut på bloggen din. Når man kommer med ting som vekker oppmerksomhet kan det følge med kritikk også, kritikken bør jo selvfølgelig ikke være stygge kommentarer. Hvis man ikke vil ha den kritikken da må man kanskje tenke seg om to ganger hva man legger ut eller bare slå av kommentarfeltet.
GabrielleMarie
GabrielleMarie,
Jeg har ingen problem med kritiske kommentarer. det er forfriskende med forskjellige meninger:) Dette handler om ytringer som strider mot norsk lovgivning. Det vil aldri godtas. og til informasjon blir alle kommentarer filtrert på min blogg. ytringer som strider mot norsk lovverk lagres, men publiseres ikke.
nouw.com/gabriellemarie