Nestekjærlighet og nødblink🌾

I ettermiddag vil jeg virkelig hylle mine medmennesker. Folk har varme hjerter og strekker ut en hånd når det trenges som mest, uavhengig av corona eller tidspress.

På min siste runde med metrobussen i ettermiddag kom jeg bare to holdeplasser, da så jeg noe litt merkelig.

Det virket som en eldre mann bøyde seg ned over en grøft og så på noe, jeg hadde kjørt noen få meter forbi da jeg innså at mannen lå på bakken med ansiktet ned mot jorden. Jeg bråbremset ( jepp, ikke lurt, men jeg hadde ingen passasjerer) satt på nødlys og håndbrekk og spurtet ut.

Bilen bak meg hadde også stoppet og en eldre mann kom spurtende ut rett før meg.
Jeg fikk AMK på tråden mens vi sammen fikk snudd og reist opp den gamle mannen. Han var heldigvis bevist og hadde vært det hele tiden, men ikke helt klar. Og klarte ikke å fote seg.

Vi fikk sammen geleidet han til en benk rett i nærheten, i alt oppstyret hadde jeg slengt fra meg mobilen på bakken for å hjelpe mannen, AMK hadde jeg på handsfree. Kona i det andre paret som hadde kommet til gikk bak meg og bar på den. Ikke akkurat det jeg tenkte på for å si det sånn.

Mannen var 90 år gammel han, ute å gikk på sin daglige trimtur. Hva som så hadde skjedd var uvisst. Gudskjelov så jeg ingen synlige skader. Og fikk gitt AMK den informasjonen de trengte.
Jeg fikk forsikret meg om at ambulanse var på vei, og måtte overlate til de to eldre parene å vente med den gamle mannen. Da hadde jeg sperret trafikken med metrobuss i ti minutter allerede.

Han var garantert i gode hender. Jeg var bare så glad og varm innvendig da jeg gikk inn i bussen igjen, den eldre mannen smilte takket og vinket. Og de to eldre parene var så snille og flinke! Er så glad at i slike tider så er vi her for hverandre, vi kan stole på at våre naboer vil fange oss om vi faller. Nestekjærligheten er her, og ingen var redd for coronavirus når man står midt i en situasjon. Hverdagshelter!

Dette ga meg håp på oss igjen!

Gabrielle


Liker

Kommentarer

BareBentes
BareBentes,
Det er ingen selvfølge det du var med på i dag, du er så god Gabrielle🥰 stolt mamma ja ♥️♥️♥️
nouw.com/barebentes