Lykkelig alle sine dager...er det mulig?

Alt er så bra, det er ingen skyer i horisonten og jeg føler meg sterk! Kjærligheten er sterk, økonomien er trygg. Livet og verden forøvrig føles trygg.

Det har vært mer fjell i veien en humper de siste fem årene, og nå har de plutselig forduftet! Nå er det bare en lykkelig strak landevei i solnedgangen foran meg.

Og det gjør meg usannsynlig stressa! Det kan jo ikke vare?
Kjenner jeg bruker mye tid gjennom dagen på å finne ut hva som venter, det må jo være noe riktig grusomt? Tenk at man kan bli så forknytt at noen ukers ro og lykke, gjør at man har blitt en slik pessimist!

Ikke misforstå meg, det finnes fortsatt «greier» som foregår, vi lever ikke i et eventyr. Men for meg føles det som overkommelige ting, ting vi kan takle på strak arm. Man har ikke vært i krigen i fem år uten å «pådra» seg en viss styrke.

Og vær du trygg, jeg er utslitt av den fjellklatringa vi har vært igjennom, og vi har jobbet steinhardt for denne lykken, denne roen jeg kjenner på.
Jeg klarer bare ikke helt å stole på det. Det er ikke normalen at ting skal gå bra?
Men kanskje det det faktisk er vår tur nå?
Tørr jeg håpe?

Ha en fin ettermiddag, husk å spill vikinglotto😂
Make good choises!

Gabrielle

#choises #nouw #nouwblogger #influencer #mountain #trygghet #livet #survivor #overlevende #lykke #happyness #family #familie #ekteskap #marriage #obstacle

Liker

Kommentarer