Likestilling i hjemmet, not so much!

Må si at fridagene er litt kjedeligere en det var for noen uker siden. Ikke for det jeg får tiden til å gå jeg. Står opp tidlig alltid, og trøyer da tiden med hundene mine og litt forefallende husarbeid.

Nå har jeg aldri vært den mest huslige av meg. Jeg lager mat, liker det. Men gulv og husvask, vindusvask? Uuurgh! Veldig kjedelig og ikke er jeg god til det heller. Ender som regel med et medlidende blikk fra Hubby, før han gjør det om igjen...riktig😏
Sabla god på klesvask..ehm... eller heller, vaskemaskina og tørketrommelen er god på det, bretting og legge de på plass, det kan ta tid, vi snakker dager og uker.
Tenker stadig at jeg må bli flinkere og mere effektiv på slike huslige ting, har tenkt på det i maaange år faktisk...

Har vel innsett at jeg er som jeg er, og må være takknemmelig for at mannen min er så flink! Det er fordelen med å slå seg sammen med noen som er over førti og har holdt hus alene. De er ganske utlærte! Og gud bedre som det hadde sett ut om vi var like.

Jeg er rotete, kreativ og spontan, han er stødig ryddig og fornuftig, han holder meg på bakken og forhåpentligvis får jeg han til å løsne litt på snippen...når det passer han😉

Jeg er så glad vi er to i denne tilværelsen. Jeg er heldig!

Gabrielle

Liker

Kommentarer