Julaften❤️

Julaften er over og dagen ble fin.
Var litt rart å være alene hele dagen, med Hubby på jobb og Luna hos faren.

Men det var fint også! Alle juletradisjoner ble holdt, med tre nøtter til askepott, og forberedelser til julemiddag. Jeg kunne også ta meg tid til et deilig langt bad og gjøre meg juleklar med Luna på FaceTime.

Og i femtiden kom jo Hubby hjem til meg❤️
Juleribba ble aldeles perfeksjon om jeg må si det selv. Den beste jeg noen sinne har lagd. Så sprø svor at den nesten poppet av ribba!
Hæler ikke aquevit så det ble Irish Creme i likørglasset.

Vi måtte selvfølgelig ta det tradisjonelle familiejulebildet foran treet også. Ikke alle firbente var like fornøyd med det.

Bruker alltid å bli glad for gavene, men i år ble jeg virkelig satt ut! Så mye fint og uventet!
Jeg fikk dundyne av Hubby og Luna. Er vel på tide å bytte ut den åtte år gamle sommerdyna fra IKEA😂

Mamma hadde strikket en helt hærlig fargerik jakke til meg, den hadde jeg ønsket meg. Helt nydelig ble den, men hun klarte å sette meg ut fordi hun også ga meg to arveringer som jeg ble umåtelig glad for! Den ene med rubiner i blomsterform og den andre fikk hun fra sin far. Jeg har beundret disse så lenge jeg kan huske!
Jeg skal ta de med til gullsmed i neste uke å få de tatt ut litt.

Jeg fikk også påfyll av yndlingsparfymen min og en fin stor vase.
Den største overraskelsen kom dog fra Hubby. Mistet munn og mæle og bare måpte da jeg pakket ut et par helt sinnsyke diamantøredobber fra han. Mannen min er gal!
Den hadde jeg ikke forventet, men jeg elsker dem! Jeg er virkelig heldig og en smule bortskjemt! Tror han liker meg litt jeg altså!
Blir vel arvegods å gi bort en julaften i framtiden til min datter de!

Føler meg virkelig utrolig heldig som har fått slike nydelige gaver! Håper virkelig mine er like fornøyde med gavene fra meg!


I dag er Hubby tilbake på jobb, jeg har en fridag til før en økt i morgen.

Dagen tilbringes som seg hør og bør, alt for mett, og med film-maraton med mine firbente pelsbarn❤️

Ønsker dere en nydelig romjulsdag!

Make good choises!
Gabrielle#jul #julen2020 #chrismas #xmas #julaften #happywife #mannenimittliv #mannogkone #husbandandwife #hubbyandwifey #christmasgifts

Liker

Kommentarer