Jeg vil aldri svikte deg igjen.

Jeg skal gi deg alt, elske deg deg til døden.
Du er mitt alt, du er livet mitt.

Du har opplevd mye svik og urett i livet ditt, stemmen din har ikke alltid blitt hørt, du har vært nære å miste alt, deg selv inkludert.
Du har blitt urettferdig behandling, lidd store tap.
Perioder i livet ditt har vært av de mørkeste mørke, og du har kun hatt ensomheten som selskap.

Jeg har også vært en av de som har sviktet deg, tvilt på deg. Det burde jeg ikke gjort, jeg burde vist at du var en tiger, en overlever!

Du har gitt meg alt jeg har, du har kjempet alle kamper for meg. Du har alltid vært sterk. Du har gitt meg det vakreste livet kan by på. Du har opplevd mye kjærlighet også, og hatt mye av det å gi. Og du har gitt av kjærligheten din blindt og villig. Det har du både tjent og tapt på. Du vokter dine nærmeste som en drage over sin mest verdifulle skatt.

Jeg har ikke likt deg innimellom, jeg har trodd på de som sa du var stygg, sett deg gjennom avensykens øyne.
Men jeg ser det nå, du er vakker.
Du har lært så mye og blitt til en kvinne som fortjener alt hun har oppnådd. Alt hun har kjempet for med blod og tårer, er hennes.

Du er meg, og jeg har lært å elske deg. Jeg har forstått min verdi, og jeg er stolt av den kvinnen jeg har blitt.
Jeg kunne latt livet ta meg, det har jeg ikke gjort, jeg har vokst meg sterk. Og vakker.

Jeg lover meg selv dette: jeg skal alltid elske meg, jeg skal aldri slutte å kjempe for meg, jeg skal aldri mere svikte i troen på meg selv.

Make good choises!

Gabrielle


#nouw #minhistorie #elskdegselv #kjærlighet #selvbilde #sterk #sterkkvinne #promises #live #selfworth #selflove #strong #strongwoman #lifelessons

Liker

Kommentarer

BareBentes
BareBentes,
Du skal ALLTID stole på, ta vare på, være stolt av, og elske deg selv Gabrielle, du har all grunn til det! Du er god nok, bra nok, sterk nok, og for dem du ikke er det....nei så fortjener de ikke å ha deg i livet sitt heller!
nouw.com/barebentes
verozitas
verozitas,
Så fint skrevet <3
nouw.com/verozitas