Jeg fant mirakelkuren!

Bildet over er av meg og mamma på toppen av Lysgårdsbakken i olympiaparken på Lillehammmer. En smule skjelven i knea etter hundre og ørtåførti trappetrinn😂

Jeg hadde egentlig aldri tenkt at jeg skulle bli en blogger, aldri sett meg selv i den kategorien.

Fra 2015 har jeg hatt noen særdeles tøffe år. Jeg har fått god hjelp av mine kjære og familie, samt leger og terapeuter til å snakke meg gjennom strabasene.
Men alle som en har anbefalt en ting: skriv! Fortell din historie, bruk ordene som terapi!

Jeg har alltid likt å skrive, hele livet har jeg drømt om å kunne gjøre mer av det. Men hvordan?

Så i julen som gikk i 2019, feiret min mor jul hos oss. Hun fortalte meg om noe nytt hun hadde begynt med, nemmelig blogging her på Nouw. Jeg ble nysgjerrig og måtte sjekke ut plattformen.

Noen ideer tok form.
Jeg må innrømme at jeg dvelte en tid med tanken. Jeg er ikke noen rosablogger, jeg klarer ikke å lage interessante nok poster om overfladiske temaer. Jeg ville ikke få noen lesere. Men hadde det egentlig noe å si? Dette kunne vel være bare for meg?

Skulle jeg gjøre dette, måtte jeg være forberedt på å gjøre det ekte, og til tider personlig, veldig personlig. Blottstille meg selv. Risikere krass kritikk og onde tunger også.

Jeg hoppet i det, og det er jeg glad for at jeg gjorde. Hverken terapi, antidepressiva eller tid har hjulpet meg og styrket meg mer en denne bloggen. Og både terapi og antidepressiva er et tilbakelagt kapittel for meg i dag.

Dette er noe som er bare mitt, som jeg alene styrer. Jeg skulle bare ønske jeg hadde vist om min beste medisin mye før!

Jeg har ikke noe smart i si hver dag, har ikke gode innlegg hver uke en gang. Men jeg skriver når jeg trenger det, når jeg har noe å gi.
Og det ser ut til at ganske mange setter pris på mine ord også.
Målet har aldri vært å bli mest populær, eller mest lest. Målet er å ha muligheten til å utvikle meg, og kanskje hjelpe noen underveis! Og det har jeg oppnådd!
Det er jeg uendelig takknemlig for!

Jeg har fått min del med kritikk og negativitet også, men det er helt i orden, det regnet jeg med. Og det har vært flere som har prøvd å både skremme meg fra å fortsette og true meg til å være stille. Folk har absolutt lov til å mene det de vil, alle vil ikke like meg.

Men det som er mye mere givende for meg, er de meldingene jeg får av både kjente og ukjente som både gir styrke og har funnet støtte i mine ord. Og det har vært betraktelig mange flere av den typen tilbakemelding en den negative.
Det er verdt alt!🤍

Jeg vil takke min kjære mor for at hun oppfordret meg til dette, det har vært gull!
Følg gjerne hennes fine blogg også, du finner den her: @BareBentes!

Jeg ønsker dere alle en nydelig søndag, selv har jeg noen timer til bak bussrattet🤍

Make good choises!

Gabrielle#nouw #nouwblogger #inthebeggining #start #terapi #skriveterapi #medisin #bestmedicine #writing #bestemedisin #terapy #lifeisajurney

Liker

Kommentarer

BareBentes
BareBentes,
Du skriver bra Gabrielle, og tenker nok at det var noe du trengte. Flott at du tørr dele når ting er tøft i livet også, livet er jo ikke bare "Rosa" det er mest sånn avskygninger av grått til tider. Men det er livet det også. At man får negative kommentarer er noe man får ta med, så får du bare snu det, og tenke at de som Troller er små, små mennesker med mest sannsynlig et elendig liv, og fulle av sjalusi, og bitterhet! Glad jeg kunne inspirere deg til å starte. Mamma klemmer <3
nouw.com/barebentes