Høstens ønskeliste💸

Ahhh! Det er lov å drømme er det ikke? Dette er det som står øverst på ønskelisten min for tiden. Endel er fullstendig unødvendig, noe er helt fullstendig uaktuelt og noe av det er kanskje muligens gjennomførbart.

1. Crane konsollbord fra Reforma. Fant dette for et par måneder siden på nett, klarer ikke å glemme det. Ett sånn unikt møbel! Forelska

2. Versace Cat-eye solbriller, disse har stått på ønskelista i et år. Ekstravagant og neppe praktisk men jeg er helt sikker på at disse er «made for me!»

3. Drømmebadet mitt! Ja, dette er det som er definitivt dyrest, men faktisk det som har størst sjanse til å bli virkelighet også! Badet her hjemme er revet til benet så det er oppbyggingen som igjennstår. Ja, det og ca. 60 000kr der altså😂 Bilde er bare inspo, men det blir svært badekar og svart og hvit som grunnfarger.

4. Bula Neobistro, jeg har så lyst at jeg og Hubby skal spise en romantisk 4. retters middag her på bryllupsdagen vår (eller dagen før) 19.september. Har aldri vært der før men virker som en rå restaurant!

5. Hotellrom på Thon Hotel Nidaros til vår første bryllupsdag. Løvvy løyvvy i hotellseng er jo alltid velkomment! ( spesielt etter 4.retters med tilbehørende vinmeny)


Som sagt, mye av dette er bare unødvendig luksus, ikke noe man trenger. Det vi trenger er nye vinterdekk og kvalitetstid til hverandre. Og det er nok det det blir ut av det også. But a girl can dream cant she?

Make good choises

Gabrielle

#ønske #ønskeliste #wish #wishlist #drøm #planer #oppussing #bad #anniversary #wifey #hubby #hubbyandwifey #ettår #mannogkone #bryllupsdag #romantikk #interiør #extravaganca

Liker

Kommentarer