Gladnyhet-COVID har tatt julefri!

Da er vi kommet fram til midten av romjula 2020.

Blir mildt sagt litt satt ut av alle planene folk har for denne tiden, for ikke å snakke om nyttårsfestene. Facebook og insta florerer over med familiemiddag-bilder, uten metern mellom gjestene på de fleste.

Hver dag i romjula, er det nye middager, med forskjellige viktige mennesker man ikke har sett i det siste. Sikkert på grunn av covid.
Så flaks at covid har tatt pause i jula da!


Nyttårsfest skal vist alle på. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir litt forbanna. Jeg synes det er helt tåpelig å gå ut i fra at det er greit fordi det bare er du og din familie. At vi har «lov» til å samles ti pers. to ganger, innebærer jo faktisks de personene må være blant de ti nærkontakten du har pr. uke! Så er du blant ti familiemedlemmer på julaften, kan du ikke bytte ut dem med ni kompiser på nyttårsaften. Du kan ikke møte de i mindre forum i dagene mellom heller!

Tror det syndes mye, og regler tolkes som det passer folk best.
Jeg blir litt provosert av det faktisk! Jeg er på jobb og jeg er hjemme. Ingen fester, familieforsamlinger ikke romjulskos med venninnene.
Fordi jeg vil være frisk!
Jeg vil at du skal være frisk!
Og at besteforeldrene dine skal leve til neste jul også!

Her i Trondheim har smitten økt mye de siste ukene, og det forventes å bli verre. Strengere regler har det blitt de siste dagene også.
Gjør oss alle en tjeneste, respekter det!
Vi skal liksom stå sammen, en for alle og alle for en!
Make good choises!

Gabrielle
#nouw #nouwinfluenser #blogg #jul #jul2020 #covid #covid19 #enforallealleforen #sammen

Liker

Kommentarer