Veckans lista v.34

Veckans lista

Veckans bästa:
Får säga att det varit mycket bra denna veckan, men att Snöboll inte längre är halt måste ta priset. En väldigt tung sten som föll från mina axlar.

Veckans sämsta:
Blev sjuk efter min andra dos vaccin. Jag är helt för att man ska vaccinera sig och vara med i kampen att bli av med corona, men det är aldrig skoj att må dåligt. Ännu sämre är det att missa jobb och en inkomst.

Veckans plugg:
Skolan rivstartade i tisdags. Satt från 13 till 16 med affärsekonomi på torsdagen, innan jag unnade mig helg. Väldigt skoj, men svårt. Matte är inte min starkaste sida.

Veckans ridpass:
Bomträningen i fredags var oerhört rolig. Tycker att jag var lugn och sansad, inget var läskigt och jag bara sög i mig all information. Får väldigt mycket inspiration och längtar efter att få komma igång med Bollen igen.

Veckans dyraste:
Betalade parkering utanför skolan i tisdags för 100 kronor. Parkerade mellan 9-12.20. Fruktansvärt dyrt. Första och sista gången.

Veckans klirr:
Lön och CSN är alltid välkommet. Det har verkligen varit knapert under sommaren när jag fått lite mindre löner och mindre/inget CSN. Alla konton är påfyllda. Men skulle skoja om jag inte redan nu längtar efter nästa löning.

Veckans sämsta planering:
Fick inte till ett enda träningspass denna vecka. Skärpning på det inför den kommande veckan. Dags att strukturera och lägga upp planer.

Veckans bästa dag:
Bästa dagen var i fredags när jag kunde vara i stallet hela dagen utan att stressa eller passa en tid. Fick ridit Abbe och pysslat med bägge hästarna.

Veckans beslutsångest:
Har ännu inte bestämt mig för om jag ska köpa blusen på Kappahl eller inte.. suck, det är omöjligt när man inte kan bestämma sig.

Hoppas även ni haft en fin vecka!

Gillar

Kommentarer