Veckans lista V.33

Veckans bästa:
Går det ens att välja något som varit det bästa denna veckan? Har fått göra exakt det jag vill + varit iväg på en liten roadtrip. Veckan har känts lång, men ändå tagit slut väldigt fort.

Veckans sämsta:
Det har gått alldeles för fort... vill ha mer ledigt!

Veckans godaste mat:
I veckan lagade mamma fläskfilé med smält vitlökssmör på, krullpotatis (jag vet inte vad de heter...) och pepparsås. Som tillbehör hade vi kryddsmör som smälte på köttet. Kan säga att jag åt tills jag storknade. Vet inte om jag ätit så mycket mat innan.

Veckans serie:
Har börjat se om Pretty Little Liars. Jag och Aline pratade om den en dag när vi red för några veckor sedan. Ingen av oss mindes egentligen allt som hände, då alla säsonger inte fanns ute sist jag tittade, vilket ledde till att det blev hackigt. Nu har jag sett ett par avsnitt och börjar fastna.

Veckans köp:
Trots att jag ska börja vara ekonomisk nu är det mycket som har behövt köpas, speciellt till katten. Men det bästa köpet får jag säga är de fyra sista böckerna i serien om familjen Bridgerton. Beställde de i början på veckan, samt en bok jag behövde till skolan. Längtar efter att börja läsa de!

Veckans träning:
Jag har lyckats ta mig ut på två jogging/powerwalk rundor. Riktigt skönt, det känns som om att jag börjar komma igång nu. Det positiva är att det känts väldigt mycket bättre än vad jag vågade hoppas på. Bara till att hålla i det nu.

Veckans golfslag:
Min driver som gick iväg 125 meter helt plötsligt, efter att ha varit pensionär i ett år. Vet inte vad som hände!! Gäller bara att fortsätta träna nu och hålla i det, så starten på nästa säsong blir bättre än vad denna varit.

Veckans onyttigaste:
Även om jag inte smäller i mig sötsaker eller liknande, så har semestern medfört att det slunkit ner både det ena och det andra. Nästa vecka betyder nya tag.

Veckans överraskning:
När lönespecen kom fick jag mig allt en glad överraskning. Som grädden på moset kommer snart mitt CSN också. En riktigt härlig månad på kontot nu, jämfört med vad de två senaste varit. Önskar bara det fanns något lätt sätt att tjäna lite extra pengar!!

Veckans upplevelse:
Av allt det vi såg under vår roadtrip tycker jag Varnhems klosterkyrka var mäktig. Älskar historia!

Gillar