Veckans lista V.32

Veckans bästa:
Äntligen semester! Det har känts så oerhört långt bort hela tiden, men plötsligt är vi där. Känslan när jag stängde ner datorn i fredags var helt underbar.

Veckans sämsta:
Det ska alltid bli problem när man har som mest att göra. Till exempel så som det var på jobbet under veckan. Bara för att jag sitter ensam och mailen rasslar in så ska det bli problem med allting.

Veckans serie:
Vill verkligen tipsa om Emily in Paris. Tyvärr såg jag klart alla avsnitt i början av veckan och ser fram emot säsong 2 nu. Blev dock överlycklig när jag insåg att det var 10 avsnitt på säsong 1 och inte 7, som det brukar vara när Netflix gör egna serier. Blir sugen på att få vara Emily en vecka, älskar hennes jobb och det livet hon lever.

Veckans bok:
Är inne på bok nummer tre i serien om familjen Bridgerton. Jag är verkligen helt fast. På två veckor har jag läst ut de första tre böcker. Även om de alla följer ett tema så tycker jag de är otroligt bra. Tyvärr kan jag inte alls se serien som finns på Netflix, handlingen är inte samma som i bok nummer ett, samt att jag inte tycker serien känns seriös. En riktig besvikelse.

Veckans dystra nyhet:
Läste i veckan om alla som skaffat djur nu under pandemin, men inser att det inte alls är lika kul att ha djur när det vanliga livet börjar komma tillbaka (om det nu gör det). Mängder av smådjur och gnagare dumpas vid sopstationer och i naturen. Samtidigt väntar man en kraftig ökning av avlivade hundar för att människor inte längre har tid till dem. Det gör så ont i mitt hjärta. Vill ha en stor gård där jag kan ta emot alla och ta hand om de. Inget djur ska behöva gå det ödet till mötes. En del människor bör helt enkelt inte få lov att skaffa djur.

Gillar