Ut på tur

Onsdagen blev som jag skrev, väldigt lugn. Tog en kort promenad när jag stängde ner jobbet strax innan 17. Solen sken och det var underbart att inte ha något att passa. Innan middagen la jag mig i hängmattan och läste en stund. På kvällen tog Grey's Anatomy vid och jag fick i alla fall sett två-tre avsnitt. Överlag mådde jag rätt ok fram till jag skulle lägga mig, då kom frossan. Tog en tablett och på morgonen kändes det mycket bättre. Mådde dåligt lite till och från under dagen på jobbet, frossa, illamående, huvudvärk och yrsel som kom och gick. Det var inget som lite stalluft kunde råde bot på.

Käkade middag direkt när jag kom hem igår och vi åkte till stallet. Min kropp var för matt för att rida, så mamma red en stund i ridhuset och jag tog en promenad med Snöboll. Vi hade det så mysigt. Promenaden gick runt sommarhagarna, och när vi kom fram dit vi skulle vända stod vi en stund och bara myste. Allting var så fridfullt. Den stunden var ytterligare en gång det sjönk in att jag faktiskt har en egen häst nu. Den känslan är helt underbar. På vägen tillbaka mot stallet fick vi publik i form av kor och hästar. Snöboll började plötsligt "prata" när vi gick förbi kossorna. aldrig hört honom gnägga så dovt och mörkt innan.

Väl hemma duschade jag, tog en macka och stupade i säng. Läste en liten stund innan jag stendäckade. Imorse vaknade jag allt mer utvilad och det känns bra. Äntligen fredag och slut på arbetsveckan! Att jag redan har hunnit jobba 3 veckor känns galet, men tiden går fort. Väldigt fort. Nu är det plötsligt bara 5 veckor med arbete kvar innan jag har semester. Blev ju så glad när jag insåg att jag faktiskt hinner vara lite ledig innan skolan drar igång.

Fredagen bjuder på en tur ner till Kungsbacka efter jobbet för att vara med Chrisoffer. Vi älskar att se på Spökjakt som Jocke och Jonna gör. Man kan säga vad man vill om programmet, men vi tycker det är kul och spännande. Det allra mest spännande är att höra historierna och bakgrunden till de ställen som de besöker. Jag är väldigt intresserad av gamla byggnader och sägner om platser, så jag vill veta allt!

Fick se regnbågen strax efter 5 på torsdagsmorgonen, så fint!

Gillar