Tvättad & redo!

Snöboll, Allmänt

Äntligen!! Idag 11.43 fick jag sommarlov! Kanske det sista någonsin, det vet man aldrig. Men som tidigare nämnt så ska jag jobba hela sommaren så mycket ledigt kommer det inte bli, men att bara fokusera på en grej kommer vara underbart efter att ha bollat allt sedan i november. Min plan är att inte jobba extra till hösten då jag går ut på praktik i oktober fram till jul, denna julen jobbade jag alla icke röda dagar och i princip det samma julen innan det. Och julen innan det. Så i år skulle jag helst kunna njuta av att vara ledig, men vem vet. Det bor en arbetsnarkoman inom mig så vad som helst kan hända.

Det har varit varmt idag också, nästan för varmt. Jag ska inte klaga, men det blir behöver inte bli så varmt att luften darrar, så länge jag inte får ligga still vid en pool med en bra bok. På tal om bok läste jag ut "Den franska fotografen" idag. Jag gråter aldrig till böcker, men denna gången grät jag mig igenom de sista sidorna. Den var så oerhört fin och sorglig, det kändes som om jag fick nya vänner som jag skulle skiljas från på slutet. Även om jag nu har börjat på en annan bok så har jag ont i hjärtat av den andra. Vill man läsa en känslosam bok kan jag verkligen rekommendera den. När jag läser böcker som är så bra blir jag himla sugen på att skriva en egen bok. Det är en dröm och ett mål jag gärna skulle vilja uppfylla, men mer om det en annan gång! Något jag har lärt mig är dock att våga testa, det värsta som kan hända är att det inte fungerar men då har man ändå lärt sig något nytt på vägen!

Jag inledde dagen i solsängen på altanen och solade i en timme. Med tanke på mitt pigment vågade jag inte ligga längre haha.. + att det blev för varmt. Datorn stod på en pall bredvid mig så jag kunde lyssna på redovisningarna, men samtidigt ligga och läsa min bok. Fram tills lektionen var slut satt jag ute under vårt paviljongtält och svettades. Efter lunch bar det av till Alingsås där vi tog varsin glass innan vi åkte vidare till stallet. Tanken idag var att rida, men det var alldeles för varmt, så istället fick de gå på gräs i en timme, jag tvättade svansen och benen inför morgondagen. Egentligen skulle det varit ridläger denna helgen med hoppning idag, dressyr och hoppning imorgon + mentalträning på kvällen och söndagen skulle varit dressyr. Men på grund av olika anledningar blev det ändrade planer, så det blir bara dressyr och mentalträning imorgon. Men jag är lika taggad ändå! Det blir ju första träningen med min egna häst. Outfiten är klar och allting är packat, så nu längtar jag tills det blir lördag!

Gillar

Kommentarer