Två sena kvällar...

Snöboll, Allmänt

.. och fler lär det bli! Det är oroligt svårt att gå och lägga sig i tid när det finns så mycket roligt att göra och kvällarna är ljusa. Tanken har varit och sätta sig ner och skriva här både i måndags och igår, men tiden har helt enkelt sprungit iväg.

Måndag betydde skola, på distans då. Känns som om min klass är den enda som inte har fått sommarlov ännu, men på fredag smäller det! Sen ska jag i och för sig jobba hela sommaren så det blir inte mycket till sommarlov, men jag behöver enbart fokusera på en grej åt gången. Till hösten hoppas jag på ett lugnt tempo fram tills min praktik i oktober. På morgonen passade jag på att åka till gymmet och säga upp mitt gymkort. Under dagen hade vi grupparbete fram till lunch och satt sedan och jobbade lite på egen hand. Vi hade fått ihop väldigt mycket och skulle ses på tisdagen, så det var verkligen ingen stress alls. Jag passade på att träna lite hemma så jag slapp göra det sent på kvällen. På eftermiddagen bar det av till stallet, i regn. Dock behövs det regn, men det blåste även något så kopiöst så det kändes lite värre än vad det faktiskt var. Hästarna såg ut som hej kom och hjälp mig. De var kolsvarta på båda sidorna och blöta, så de fick komma in och torka innan det var ridning. Med tanke på vädret red vi i ridhuset och Snöboll var sitt finaste på länge! Han var framåt och jag kände att han tyckte det var jättekul. I galoppen var han till och med finare i sitt svåra varv, vänster, än vad han var i det lätta varvet. Det var så himla roligt och få känna det! Tror det var skönt för honom att det var svalare och han verkar trivas bra på underlaget i ridhuset. Väl hemma strax efter 21 fastnade jag en stund framför Sverigematchen. Jag är inte alls intresserad av fotboll, men när det är mästerskap kan jag tycka det är lite kul.

På tisdagmorgon begav jag mig till Göteborg och hämtade upp en klasskompis och vi åkte därefter till Horred där vår tredje gruppmedlem bor. Vi var där från 10-15 och gjorde klart hela rapporten som ska lämnas in nu i slutet på veckan och hade det trevligt. Vi käkade tacos till lunch och kunde småprata på ett annat sätt än vad man kan göra på Teams. Det var även lång tid sedan vi sågs sist! Vi fick lov att börja skolan i augusti och vara där nästan hela september innan allt blev på distans. Så har man jobbar ihop under något grupparbete och klickat så är de kul att hålla kontakten. När jag kom hem runt 17-tiden bytte jag bara om och åkte till stallet. Igår var det varmare och det blev ett pass på banan. Snöboll var inte lika framåt där, vet inte om han var trött eller om banan är mycket hårdare än ridhuset och att det påverkar honom. Vi får helt enkelt ta nya tag och fortsätta kämpa. Det finns alltid något att jobba på. Denna kvällen blev ännu senare och vi var hemma vid 21.30 Då fastnade jag istället framför Frankrike-Tyskland medans jag åt en macka.

Idag var det jobb 7-15.30. Jag kände mig rätt seg under hela dagen, så hela dagen var egentligen seg. Vid 18-tiden gick jag och pappa ut på golfbanan, vilket var min första golfrunda för i år. Måste ändå säga att det gick över förväntan då jag inte alls spelade mycket under förra året heller. Får helt enkelt se hur mycket golf jag hinner med under sommaren när det också är så mycket annat!


Veckans plan ser ut som följande:

Måndag: Ridhuset

Tisdag: Banan

Onsdag: Vila, jag ska göra annat

Torsdag: Rida ut, har båda hästarna så ska ta med en kompis som hänger med ut.

Fredag: Troligtvis hopp/bomträning

Lördag: Dressyrträning

Söndag: Uteritt eller vila

Gillar

Kommentarer