Trögstartad

Imorse var det en trött tjej som klev ur sängen. Gick upp samtidigt som mamma och pappa åkte till jobbet vid kvart över sex. Låg kvar en stund och gosade med Truls, sedan rostade jag två mackor till frukost. Tanken var att plugga, men det fanns ingen energi i min kropp överhuvudtaget. Jag är ju väldigt aktiv av mig, men imorse sa min kropp att den hade kunnat ligga i soffan eller sängen hela dagen och bara vara utan att göra något. Väldigt olikt mig. Kom aldrig riktigt igång. Hade även tänkt ta en rask morgonpromenad, men det blev inte heller av, även om det säkert hade hjälpt till att kickstarta kroppen.

Tog en paus från föreläsningen och gick ut i trädgården för att ta lite luft, men kände aldrig att jag fick kicken. Inte riktigt vad jag behövde nu när det närmar sig tenta. Tycker det blir väldigt svårt när det är svårt att greppa vad det är man ska kunna och allting går väldigt fort fram.

Vid lunch åkte jag till stallet för att följa med Aline på hoppträning med Elana. Jätteroligt att se och kul att få vara med. Får verkligen massor av inspiration och motivation av att se andra rida. Alltid lär man sig något, även om man står på marken och tittar. Detsamma när man rider tillsammans med någon, och den andra personen får en instruktions så kommer man på sig själv.

Det mesta i stallet hade jag gjort klart innan vi åkte, men hade lite kvar efteråt. Vi hämtade spån och sedan red jag Abbe på banan. Hade ingen riktig plan över vad jag skulle göra. Visste inte ens om jag skulle orka rida (så trött var jag!!!) Men det blev ridning och det ångrar jag inte, det var nog det bästa som jag ridit när jag varit ensam. Galopperade mycket och försöker verkligen tänka på och rätta till min sits själv. Så summa av kardemumman, är jag väldigt nöjd.

Nu går ögonen i kors och jag ska göra mig i ordning för att lägga mig. Ta en dusch, borsta tänderna och tvätta ansiktet. Imorgon väntar frisören. Får vi se om jag gråter eller är överlycklig när jag går därifrån, ska nämligen testa något nytt. Förhoppningsvis blir det lite mer nytta gjort imorgon också. Det måste det helt enkelt bli.

Gillar