Trevlig fika & oren häst

Hade en jättetrevlig eftermiddag igår tillsammans med min klasskompis. Vi kom fram till att vi sågs sist i december när vi hade ett grupparbete som vi i stort sett var tvugna att göra på en fysisk plats. Kursen vi läste var nudging och vi var åp Coop Backaplan där målet var att få fler att ta handsprit när de gick in i butiken. Riktigt spännande experiment och kul att se skillnaden i folks beteende när vi gjorde medvetna om hur få som faktiskt tog handsprit.

Tilda kom hem till mig, så åkte vi tillsammans till Lerum där vi tog en fika på en uteservering. Inte alls lika flashigt som i Göteborg, men det fungerar. Hon tog en hallonpaj och chai latte, medan jag tog en kladdkaka och apelsinjuice. Har varit så sugen på kladdkaka i flera dagar. Skönt att få stilla det begäret. Hemma blev det middag och en liten promenad i kvällsolen. Känner att det är viktigt med lite lugna kvällar för att orka hålla ett högt tempo resterande dagar i veckan.

Fick även hem ett paket från Apotea i veckan med lite bra att ha saker, så som skoskavsplåster, Ipren och hudvård. Har nog äntligen hittat den hudvården jag gillar, ACO's Pure Glow serie. Mitt problem är att jag har en fet T-zon och vissa dagar hade jag behövt ha vindrutetorkare i pannan för att hålla den matt. Tack och lov verkar den här serien fungera, i alla fall dag- och nattkram som är det enda jag har testat ån så länge. Nu var det även kampanjpris på dessa två, så det passade perfekt att klicka hem de då.

Snöboll var tyvärr inte helt ren idag och markerade ytterst lite på vänster fram, så det blev inte så mycket ridning idag. Skulle bli ett träningspass i ridhuset, men det slutade med att vi stod och kollade på mamma och Abbe istället. Hur som helst var det mysigt att få komma till stallet och pussa på honom. Gillar inte att vara ifrån stallet varannan dag, men det är enda sättet att få ihop vardagspusslet ibland. Får se hur helgen blir, om det kanske bara blir vila och promenad. Hoppas på att det snart är borta igen.

Gillar