This girl is on Pfizer

Allmänt

Äntligen var det gjort! Första sprutan avklarad. Var så otroligt nervös innan och helt skakis när jag kom in i kyrkan i Vårgårda. Min kropp ville springa därifrån samtidigt som mitt förnuft sa att det kulle gå bra. Vet ju inte riktigt vad det är jag är rädd för, jag har bara ont av allt som har med kroppen att göra. Hör jag om någon som berättar att deras ben har gått av på tre ställen så blir jag helt svimfärdig. Så ett yrke inom vården eller veterinär har aldrig varit något för mig helt enkelt. Jag var lite mer än 20 minuter tidig. Jag var inte helt säker på vart jag skulle, då det på 1177 stod vårdcentralen, men kallalsen sa Centrumkyrkan. lyckligtvis pricade jag rätt på första försöket. Fick komma in och sätta mig i två minuter innan jag slussades vidare till rummet där de vaccinerade. Fick uppge mitt peronnummer och svara på två frågor innan det var dags för sprutan. Hann nästan inte reagera så var det klart. Det sved lite, men inte värre än så. Efteråt fick jag sitta i ett annat rum i 15 min för att se att jag inte fick några biverkningar. När mina 15 min väl var färdiga så hde klockan inte ens slagit 11:40 som var den tiden jag hade bokat. Väldigt smidigt. Pappa var snäll och körde mig så jag slapp vara nervös över att hitta en parkering osv. Är tacksam för det, tror inte jag hade varit i tillstånd att köra hem själv. All nervositet släppte direkt efter och gjorde mig både yr och illamående.

Resten av dagen blir lugn, vill gärna göra allt för att ge kroppen bra förutsättningar att inte bli sjuk. Kände direkt i armen att den var öm och skakig. Lite förvånande att de valde att vaccinera mig i högerarmen när jag är högerhänt. Kände under eftermiddagen när jag jobbade att det var svårt att vara snabb med högerarmen och håll upp den från skrivbordet en längre stund. Den var allt lite skakig. Men vi håller bara alla tummar och tår att jag håller mig frisk nu och är fit for fight inom några dagar!

Ironiskt nog, med tanke på vad jag skrev ovanför, så ser jag på Grey's Anatomy. Det är dock en helt annan sak än att prata om skador och sjukdomar. Jag är på säsong 17, som är den sista som släppts. Dock har jag inte alls hunnit med i den takten de släppt avsnitten, och ett tag låg jag mellan att de försvann från Discovery och kom upp på Disney+. Tanken ikväll är att se på ett par avsnitt och försöka komma ikapp så jag kan avsluta säsong 17. Vill inte avslöja något, men tyvärr tycker jag den här säsongen har varit seg. Är väldigt sugen på att se om hela serien, det är ju alltid de första säsongerna på en serie som är de bästa. Vill även se om Gossip Girl och Pretty Litte Liars. Vet att det är någon mer serie som jag älskar och vill se om, men just nu kommer jag inte på vilken det är. Sen har jag en del annat som jag har påbörjat som jag vill komma vidare med, typ Keeping Up with The Kardashians, A Million Little Things och Vår Tid Är Nu. På Disney+ har jag fullt upp med att kolla igenom Hannah Montana, Zack & Cody, Magi på Waverly Place och andra gamla serier som jag älskade när jag var liten och de gick på Disney Channel. Hade tiden funnits hade jag gärna tittat på Mama Mia filmerna. Men all den tid jag vill ha finns tyvärr inte! Har ni bra tips på serier får ni gärna hojta till. Det blir även en liten promenad idag så jag hinner vara ute något. Vädret här hemma har livit bättre och bättre under dagen, så måste ändå njuta lite av sommaren. Vill även hinna läsa lite i min bok. Det är så typiskt mig att vilja hinna ungefär 700 saker under en kväll.

Har börjat bli nervös över mitt hår. Det är så tråkigt... Skulle gärna göra något med det, men vet inte riktigt vad det skulle vara.. Ikväll ska jag försöka hinna färga det och i helgen ska jag se om jag kan klippa det lite. Önskar mig mer volym och ett levande hår. Tänk om man ändå orkade locka håret och göra mer än att fylla i ögonbrynen och sätta på mascara på morgonen..

Gillar

Kommentarer