Svettigt värre

Jösses vad varmt och kvavt det varit på dagen! Kontoret håller sig någorlunda svalt under förmiddagen och över lunch, men vid 13.30-14 tiden så är det som att något händer och det blir dödsvarmt. Har känt hela eftermiddagen som att jag skulle smälta ihop till en liten blöt fläck på marken. Tack och lov har jag haft kjol på mig hela dagen, bra mycket bättre än jeans i den här värmen. Skulle behövt ha lite fler kjolar som jag trivs i så jag kunde ha lite variation. Dock tänker jag att jag inte ska köpa för mycket kläder eftersom jag har för avsikt att gå ner i vikt och vill hellre vänta tills dess, samtidigt ska jag ju kunna leva nu ockå. Det är bara att vara ihärdig med träningen och kämpa på. Har varit stenhård med maten nu, endast mat och vatten nu de senaste 5 veckorna, inte en massa glass och saker på vardagarna, enbart med måtta fredag och lördag. Jag tror inte på ett stenhårt förbud, men att tänka sig för och inte ta något bara för att man är sugen i stunden, när det egentligen inte var så gott, känns som ett bra tankesätt.

Tycker dagen idag har varit lite segare än vad måndagen var, varför vet jag inte dock.. Kanske har att göra med värmen. Hemgång kändes väldigt efterlängtat idag.

Åkte till stallet direkt efter jobbet idag. Var fruktansvärt varmt och jag kände mig väldigt tung i huvudet, så det blev bara en kortare promenad idag. Tror även att hästarna tyckte det var skönt att få ta det lugnt idag. Snöboll och jag har myst jättemycket i stallet. Imorgon ska jag inte dit eftersom jag och Christoffer firar tre år då (jippiii) Istället tog vi vara på tiden ikväll.

Nu är jag nyss hemkommen och har hunnit träna i 15 min med världens bästa Pamela på tv:n. Det var allt för varmt för att orka köra något mer. Ska även packa ikväll inför imorgon och det jag behöver med mig ner till Kungsbacka.

Näst på tur nu är middag. Spaghetti och köttfärssås blir det idag, toppen eftersom jag då får med mig två matlådor! Mums. Därefter väntar en svalkande dusch innan det är läggdags så att jag orkar med ytterligare en dag. Påminner mig själv att det är en dag närmare semester, även om det är 4,5 vecka dit...

Gillar