Stallet hela dagen

Hela min lediga fredag har spenderats i stallet. Parkade bilen runt 8 imorse och hjälpte till med utsläppet. Alla hästarna fick på sig sina täcken. Vi har fått in något lågtryck nu med massa blåst och graderna ligger runt 12-13 på dagarna. Lite kyligt. Kommer även regnskurar lite då och då, om än väldigt lätt och fint regn. Var klar med alla sysslor i stallet strax innan 10. Snöboll fick komma in och bli borstad en stund. Väl ute i hagen la han sig ner och rullade så fort han trodde att jag inte tittade på honom. Så istället för att vara vit med kissfläckar är han nu lerig med kissfläckar. Han kan allt den där. Han fick gå utan täcke efter borstningen, då det var något bättre väder då. Abbe fick komma in så blev det ridning i ridhuset. Fick en liten lektion tillsammans med Aline och fina Elana. Vi hade riktigt kul! Det blev en bombning i fyra olika etapper, så gjorde vi den i trav samtidigt. Sedan blev det två små kryss så hoppade vi lite. Hoppningen gick inte jättebra för mig, men det är en färskvara.

Efter ridningen var det lunch för både oss och hästarna. Hade bara med mig en baguette med ost, inte så värst mättande, men det är alltid något i magen. Mockade fyra hagar och fixade det sista i stallet innan jag begav mig hemåt vid två tiden. Stannade på Ica Maxi och köpte lite till middagen ikväll, samt underlägg till Truls skålar. Körde även inom McDonalds och tog en cheeseburgare och en liten cola. Magen knorrade, hehe. Hemma svängde jag bara om till andra kläder och så tog jag och pappsen en tur till Solkatten i Lerum. Hittade en så fin blus på Kappahl som jag blev kär i... har inte tittat på "vardagskläder" på hur länge som helst, men garderoben behöver sig verkligen en uppdatering. Synd bara att jag är för snål. Sen vill jag gärna nå mitt viktmål innan jag börjar köpa för mycket kläder. Nu får jag ha beslutsångest hela helgen och se om jag ska köpa blusen eller inte. Tog även en sväng in på Akademibokhandeln och tittade runt lite. Jag ÄLSKAR ju böcker. Tycker om hela atmosfären i bokaffärer. Känslan när man tar på helt nya böcker. Kan gå där i timmar. Ryser utav bara tanken.

Nu blir det en lugn kväll hemma med familjen. Jag är ju inte mycket för att röja på stan eller liknande. Trivs bästa hemma. Om regnet inte kommer blir det grillning. Fingers crossed. Finns det något bättre än grillat? Träning och plugg får det bli mer utav imorgon. Ha en jättefin fredag alla där ute!


Gillar