Sol, bad & puts

Allmänt, Snöboll

Tiden går så otroligt fort och tiden räcker inte till! Vet inte vart den här helgen har tagit vägen. Det sa bara swish och så var helgen över.

De senaste dagarna har varit händelsrika. Senast jag skrev var i onsdags. Jag och Aline red i ridhuset på kvällen och tog lite kort. Jag har dock inte haft tid att gå igenom de och lägga över de på datorn. Torsdagen var stallfri och jag var hemma hos min pojkvän i Kungsbacka efter jobbet.

Efter jobbet i fredags var jag bara hemma snabbt och bytte kläder innan jag och mamma åkte vidare till stallet. Vi gjorde alla sysslor och red en liten stund på ridbanan. Skogen är full med flugor och blinningar. Eller helt ärligt känns det som att alla flygfän har invaderat överallt där det går att rida, så det känns inte så kul. På kvällen blev det tacos och tidigt i säng. Lördagen inleddes med en efterlängtad sovmorgon. Jag sov i alla fall till 8-8.30. Längre än så vill jag verkligen inte sova. Vi åkte till stallet vid 10-tiden. Det var alldeles för varmt för att rida, så jag passade på att putsa all min utrustning, mina skor och ridstövlar. Så det blev bägge sadlarna och tränsen. Trivs med att veta att allt är rent! Efter lunch åkte jag, killen och en kompis och badade i Mjörn, utanför Öijared. Jätteskönt att få svalka sig! Mamma och jag passade även på att svalka oss i sjön vid stallet innan vi åkte hem. Helt underbart. Jag ville aldrig gå upp! På kvällen satt vi ute hela familjen och grillade, så gott.

Idag har det varit väldigt lugnt. Åkte och åt glass på förmiddagen och tog det lugnt. Efter lunch tog jag mig till stallet där jag var med Aline hela eftermiddagen. Vi red tillsammans och fixade alla sysslor. Vet inte vad jag ska säga om ridningen. Jag var inte på humör att lägga upp någon plan, det var jättevarmt och hästarna var dödströtta efter en natt med regn och åska. Under natten låg jag vaken 1,5 timme och lyssnade på åskan. Sen att det var så varmt att man vaknade hela tiden för att man höll på att svettas ihjäl gjorde inte det hela mycket bättre.

Inatt hoppas jag på att det blir svalare och det är lättare att sova, så är det bara att ladda för en ny arbetsdag, och hitta en vaccintid!!

Gillar

Kommentarer