Sensommardag

Allmänt

Vilket underbart väder vi haft de senaste två dagarna! Strålande sol, 25-28 grader och fina kvällar. Det är mer än vad man kan säga idag, 17 grader och regn. Det skiftar fort nu. Gäller att ta vara på de dagarna man får med fint väder, vilket jag tyvärr inte kan säga att jag gjort. Torsdagen var bara tentaplugga för min del, men hann ta vara på den fina kvällen. Var i stallet och red även Abbe. Att kunna skritta ut i bara t-shirt är underbart. Gick bra att rida, men han var lite trött och slö, troligtvis på grund av värmen.

Igår var det dagen D. Tenta. Och den första salstentan, eftersom alla våra andra tentor varit förlagda på plats. Hade verkligen ingen bra känsla innan, och dessvärre inte heller när jag gick ut därifrån. Får hoppas på ett G, då blir det att hurra och fira med bubbel. Var kvar en stund i skolan och pratade med lite klasskompisar. När de åkte in mot stan för att gå ut och käka valde jag att åka hem för att slippa stressa.

Åkte till stallet och gjorde allt det som skulle göras där. Vi var även iväg och hämtade spån. Snöboll hade fredagsfeeling och rullade sig så gott. Därefter bar det vidare hem till Aline. Vi gick en sväng med hennes hund Zac, gjorde hemmagjord pizza och bara pratade och slötittade på en film. Jättetrevligt!

Idag är det inte bara 20 år sedan 9/11, utan även pappas födelsedag! Det blir lite firande, men också stallet för min del.

Gillar

Kommentarer