Semesterfirare

Här har ni en riktig semesterfirare. Jag ÄLSKAR att vara ledig. Jag fyller mina dagar med så mycket grejer, så det går i ett hela tiden. Under denna veckan har jag hunnit träna, springa, åka på men roadtrip, spendera otaliga timmar stallet och njutit av att vara hemma. Mina dagar är minst sagt händelserika. Idag köpte jag även en bädd, två skålar, en leksak och lite godis till Trulls! Väldigt konstigt att vi ska bli kattägare om 7 dagar!

Idag fick jag låna min mosters fina unghäst Elana och rida med några ut i skogen. Riktigt kul att rida ut igen, det har jag inte gjort sedan i slutet av juli skulle jag tro! Snöboll har ju vilat sedan början på augusti. Inte för att det gör stallbesöken mindre tråkiga, men det är alltid kul att kunna hänga med de andra ut på mysiga turer. Tanken är att jag ska rida Abbe lite nu när mamma börjar jobba efter semestern igen, och jag har lediga dagar från skolan.

Nedräkningen till lönen har börjat nu. Riktigt knapert eftersom jag fick ganska lite lön förra månaden, samt inget CSN. Nu blir det istället mer lön och CSN. Vi tackar och tar emot. Känns skönt att få extra pengar nu, ifall det inte blir något jobb i jul. Har sagt att jag inte ska jobba i jul, men det slutar ju alltid med att jag jobbar mest av alla ändå. Vi får se vad det dyker upp för erbjudanden helt enkelt.

Plötsligt har det fina vädret kommit tillbaka igen. Idag kändes det som om det var början av sommaren igen. Viktigt att ta vara på dessa dagar! Jag fortsätter njuta av min ledighet som sträcker sig tills på tisdag med en bra bok, min fina häst och sovmorgon.


Torsdags eftermiddagen spenderade jag i Kungsbacka där vi var tre som stod och slog lite golfbollar på Forsgårdens golfbana. Tycker det är kul att bara stå och slå, enda gången det går lite bra för mig hahah... Lyckades helt plötsligt få iväg min driver 125 meter för först gången på ett år! Eller ja, efter jag hade försökt mörda Christoffer och Hanna med några bollar som gick åt fanders.

På lunchen besökte vi ett fint ställe nära stallet. Kanske inte den största menyn, men väldigt mysigt och det gick även att ha event i deras lada! Riktigt fint ställe.

Gillar