Ridning och biltvätt

Allmänt

Hej alla, hoppas ni har haft en jättetrevlig helg! Jag vet inte riktigt vart min helg tog vägen, den sa bara swosh och så var det över. Lördagen var lugn på förmiddagen. Kom hem vid lunch och åkte vidare till stallet. Mamma och jag red en stund i ridhuset eftersom det regnade lite. Båda hästarna var jättefina, så det kändes väldigt roligt.

Dagen började imorse 7:30 när jag vaknade. Då har jag ändå sovit över två timmar längre än vad jag gör på vardagarna. Att sova länge på dagen är verkligen inte min grej då dagen bara försvinner och all energi försvinner. Det har aldrig varit något för mig, och kommer aldrig att vara heller. Efter frukost åkte jag med pappa upp till gör-det-själv-tvätten och tvättade familjebilen. Hem och bytte byxor och åkte till stallet. Vi pysslade en del, mockade hagen och sen skrittade vi ut en sväng tillsammans med Aline och hennes Tiny. Väl hemma igen bytte jag byxor och åkte upp med min bil för att tvätta av den. Nackdelen med vita bilar är alla insekter som smetar ut sig längst fram... och alla asfaltsfläckar. Sen är ju vita bilar väldigt snygga, så man får väl ta det onda med det goda. Den blev fin men hade ingen ork att städa den invändigt. Det kommer en annan dag. Hemma blir det en lugn kväll. Har suttit en stund på altanen och putsat mitt träns. Tog isär alla delar och putsade noggrant. Under kvällen ska det även hinnas tränas och så vill jag sätta lite färg på mina naglar, är så trött på att alltid ha tråkiga naglar!

Imorgon går jag redan in på min fjärde vecka med sommarjobb. När den veckan är över så är halva sommarjobbet över. Det är väldigt kul, men intensivt och mycket att göra. Jag längtar efter min semestervecka där jag kan bestämma över min tid helt själv och göra det som faller mig in, när jag vill.

Mitt hjärta smälter ju för dessa två <3

Gillar

Kommentarer