Motivationen är på topp

Hej hej! Passar på att kika in här när jag har rast från skolan. Regnet har strilat ner sedan jag vaknade imorse. Eftersom jag mådde lite sisådär igår valde jag att inte ta någon morgonpromenad utan ta sovmorgon till halv 8 (ja det är sovmorgon för mig, annars är hela dagen borta) Skolan är egentligen på plats idag, men det är frivilligt om man vill åka dit eller följa på distans. Tanken var egentligen att åka dit idag, men det kändes bättre att vara hemma med tanke på gårdagen. Idag mår jag prima ballerina och armen är tillbaka i full funktion. Kunde lyfta den ungefär 3 cm igår...

Det mest positiva med gårdagen är att Snöboll inte är halt längre!! Hans medicin är ute ur kroppen och vi testade att springa på hårt underlag igår. Haltade ingenting. Han var till och med jättefin. Det var verkligen en sten som släppte från mina axlar. Så himla skönt. Ska boka massage nu om ca 2 veckor och hoppas att han håller sig fin. Vilan sträcker sig ändå till den 1/10 för att vara på den säkra sidan.

Skolan är igång, hästen verkar må bättre och jag känner mig bara så allmänt glad. Varje gång det är uppstart av något får jag en riktig motivationskick. Älskar att vara på gång igen. Motivationen bara flödar, för allt. Träning, ridning, skola, jobb och allt runt omkring. Som jag skrivit tidigare är min dröm att någon dag få ge ut en egen bok. Har börjat spåna på lite idéer kring handlingen nu till och med.

Torsdagen får bli lugn, bara pyssla i stallet efter skolan. Sen drar jag igång, då finns det inget som stoppar. Det gäller att ta vara på stunder som dessa när allt känns lätt och roligt. Bara att köra på. Både lön och CSN har trillat in på kontot, så alla konton är påfyllda. Väldigt smidigt när fribeloppet är borta så man inte behöver oroa sig över att tjäna för mycket. Pengar är varmt välkommet in på kontot, det har blivit lite för tomt där den senaste tiden.

Gillar