Massagedags

Plötsligt var det måndag igen. Dock har denna helgen känts väldigt bra, troligtvis fr att jag inte haft något plugg som hängt över mig. Lördag innebar pappas födelsedag. Mina syskon med barn och respektive kom hit och överraskade pappa, så hade vi köpt smörgårstårta och lite annat gott. Många barn och hör ljudnivå, var ganska så måttligt trött i huvudet efteråt. Det här med att en dag skaffa barn känns väldigt avlägset när det blir så, inget jag direkt kan längta efter. Men det kanske kommer en dag när man ändrar sig!

När jag var hos Aline i fredags kom vi på den briljanta idén att åka till Ullared igår, så det gjorde vi lite spontant. Fixade allt i stallet på morgonen innan vi åkte neråt. Resan tar ju max två timmar, så det är verkligen ingen stor affär att åka dit. Skulle verkligen inte köpa något speciellt utan det var mer utflykten och att göra något tillsammans som var rolig. Käkade lite på vägen ner så vi sedan kunde gå där utan att äta och slösa tid på att stå i köer, då vi inte hade allt för mycket tid på oss. Fick tag på en hel del bra grejer, egentligen inte onödigt alls. Lite saker till hästarna, en stickad tröja samt två andra stickade från Pernilla Wahlgrens kollektion som var riktigt fina. Hoppas kvalitén är bra!!! Lite hudvård fick följa med, samt massor utav iste. Hade med mig iste från Aqua d'Or en dag till jobbet och det var så himla gott. Sedan dess har jag letat på Ica Maxi samt vår lilla Ica här hemma utan resultat. När det väl fanns någonstans köpte jag med mig 7 flaskor hem. Truls fick två små leksaker också, bland annat en liten tunnel med två bollar som hänger ner i ena öppningen. Riktigt uppskattad leksak.

Imorse inledde jag dagen med att åka till stallet eftersom bägge hästarna skulle få massage. Snöboll satt fast i vänster fram samt höger bak, precis som förra gången. Då det var vänster fram som han haltade på känns det ändå skönt att veta att det sitter något där, så man kan härleda hältan till något. Har redan bokat in en ny tid i början av oktober för ytterligare en genomgång. Uppstarten får sedan bli lugn med promenad i en vecka fram tills massagen.

Skolan börjar kl 13 och jag har valt att följa det på distans idag, även om de helst ser att man faktiskt är på plats de dagarna undervisningen är lagd i skolan under denna kurs. Åker inte in för att sitta där 13-16 om det inte är för en tenta eller något som är obligatoriskt. En lugn dag hemma blir det helt enkelt. Stallet är ju klart så jag kan hålla mig hemma hela kvällen, det behövs också ibland. Ska bland annat träna och fixa lite här hemma.

Förresten så hittade jag MIN lägenhet igår. Scrollade lite på Hemmet och då fanns den där. En etta i Alingsås med utsikt över sjön Gerdsken. Jag blev så kär så i mina tankar har jag redan flyttat in där. Tyvärr har jag varken kontantinsatsen eller ekonomin överhuvudtaget för att kunna köpa den, men vilken dröm det hade varit. Det ger mig verkligen en ögonöppnare kring vad det är jag jobbar och kämpar så himla hårt för, och det är ju verkligen närmare nu än vad det var för ett år sedan. Bara att fortsätta jobba på och verkligen aldrig ge upp, speciellt inte ge upp sina drömmar. Allt går bara man vill.

Gillar

Kommentarer