Lunch-dopp

Att jobba hemifrån just nu är D-R-Ö-M!!! Valde som jag skrev tidigare att jobba hemifrån igår för att slippa det varma kontoret. På lunchen fick jag ett infall, tog på mig bikini och cyklade ner till sjön med mamma. Det ljumna vattnet var helt underbart. Skönt att bli av med allt det klibbiga och få kyla ner kroppen- i alla fall för en liten stund. Kan ju säga att cykelturen hem var ganska skön eftersom man får några sköna brisar när man får upp farten, men eftersvettningarna... Det var ju fortfarande 32 grader, även om inte solen gassade just den stunden. Väl hemma hade jag gärna haft en pool jag kunde hoppa i eftersom det rann på kroppen då.. Som sagt, det var skönt så länge det varade! Fick verkligen semesterkänsla. Får se om jag kan jobba hemma något nästa vecka också och hoppas på lika fint väder.

Värmen var lika ihållande i stallet tyvärr... 32 grader visade bilen när vi parkerade. Det blev lugnt. Hästarna fick vila och göra minsta möjliga. Svetten rann bara utav att leda ut hästarna till hagarna. Resten av kvällen var lugn. Tanken var att träna men det var för varmt och jag var för hungrig. Kom hem runt halv nio och inte ätit middag. Blev pastasallad med kyckling, lätt och enkelt att äta.

igår är det också fem år sedan vi flyttade in i vårt hus! Sjukt hur fort tiden har gått. Känns ändå som att jag inte bott någon annanstans heller. Saknar inte stadslivet alls, jag vill bo på landet!! Älskar verkligen närheten till naturen och lugnet.

Gillar