Kattägare?

Idag var en sån där dag när alla mailkorgar svämmade över, och oavsett tempo så kändes det inte som att det försvann några mail. Förstår ni känslan? Vågar inte ens tänka på hur den här veckan kommer vara... även om vi fick lite förstärkning nu och i slutet av veckan. Känns ändå greppbart nu när jag vet att jag är ledig om 2 veckor. Längtar verkligen, även om jobbet just nu är väldigt roligt och det känns skönt att veta att varje dag har resulterat i lite pengar.

Det bestämdes lite hastigt och lustigt igårkväll att vi ska åka och titta på en kattunge! Vi fick nys om en jättesöt kattunge som var den sista som fanns kvar i en kull. Katt är inte alls något vi har pratat om hemma, utan det har varit en hund som varit på tapeten. Dock är vi inte på en plats i livet där det passar just nu. Men efter att ha sett bilder på den här lille katten kunde vi inte hålla oss. Därför åkte vi dit idag för att hälsa på den och se hur det kändes.

Självklart blev vi kära på en gång. Han skulle bara bli en del av vår familj. Dock känns väntan på fyra veckor väldigt lång just nu, men det kommer den vara värd. Vår fina Trulls!

Gillar