Helgen som varit

Förstår verkligen inte hur fort helgerna kan gå. Tänkte göra en liten recap över helgen som varit. I fredags var jag på kontoret som vanligt. På lunchen gick jag ner till 7:ans gatukäk där jag mötte upp mamma, pappa och en kollega till pappa. Tog en hamburgare med pommes och cola. Bästa jag någonsin ätit i snabbmatsväg. Riktig lyx att få gå dit och käka, det händer inte så ofta. Direkt när vi hade ätit tog jag och mamma bilen hem för att fortsätta med jobbet hemma. Den halvtimmen det tog att ta sig hem tog jag igen fram till 16 och sedan var det helg! Mötte upp en kompis nere vid tågstationen som skulle med till stallet. Vi hade jättekul och red tillsammans i ridhuset. För omväxlings skull red jag Abbe, riktigt kul! Det var ett tag sedan jag red honom nu. Lisa, min kompis, red Snöboll och de gick toppen! Jättekul att hon tyckte han var så fin och blev förtjust i honom. Värmen var ju påtaglig även på fredagen så vi åkte och badade i sjön vid stallet när vi var klara. Helt underbart!!

Lördagen var svinvarm rent utsagt. Jag, Christoffer, pappa och Christoffers pappa gick 18 hål på Öijared golfbana tillsammans. Det var ömsom vin och ömsom vatten kan vi säga. Är ändå nöjd med tanke på att jag endast gått en runda i år och inte varit och slagit något heller. Att gå långt är inga problem för mig, det som var jobbigt var värmen som verkligen tog på mig. Har fått en väldigt lustig bränna på mina vader... Vet inte hur det har gått till, hade bara golfkjol på mig och inte stått mot solen på något speciellt sätt. Lustigt. På kvällen var vi hos Christoffers familj och grillade.

Uttorkad och helt slut vaknade jag imorse. Trodde jag hade blivit sjuk med feber och yrsel, men fick i mig massor av vatten och när jag kom igång kändes det bra igen. Har varit matt under dagen, men inte konstigt eftersom det varit så varmt det senaste och man därmed har sovit lite sämre under en längre tid. Familjen åkte till Lilla Nääs som ligger nära oss och kikade runt lite. Finns inredning och fika, så det blev en kula hallonglass. Mums. Hemma åt vi lunch och det bar av till stallet. Blev en härlig uteritt. Inga insekter eller liknande som störde. Hästarna njöt av att det var svalare. Snöboll fick också testa sina täcken som jag köpte i samband med att jag köpte Snöboll. Alla passade och han var fin i de!

Lutar nu åt att snart gå och lägga sig, upp tidigt imorgon. Vill inte börja vecka med att vara dödstrött, vet att det blir mycket imorgon.

Gillar