Hektisk måndag

Hur fort kan egentligen en dag gå? Idag har jag inte hängt med över huvudtaget. Var på plats på kontoret strax innan sju, innan jag vet ordet av är det morgomöte kl nio, sen dök lunchen upp vid 12 från ingenstans. Därefter hann jag knappt blinka innan det var dags för hemgång.

Måndagar = mycket att göra, alltid. Inom spedition, och framförallt import, är måndagarna fullproppade. Många länger i resten av världen jobbar helg och skickar mängder med mail, alla sändningar ska registreras innan de kommer (förhoppningsvis hinner man det), sändningar anländer ofta under helgerna och de ska sedan klareras och skickas ut till kund. Dagarna går i ett, men jag har hellre en fullspäckad måndag hela veckan än en seg fredag där visarna på klockan rör sig i slowmotion. Fortsätter mina arbetsdagar i den här takten så har jag snart semester. Som jag skrev igår så tycker jag mitt jobb är väldigt roligt, även om det inte är detta jag kommer jobba med när jag har studerat klart, men det sticker ändå till lite när man ser folk på sociala medier som är ute vid stranden eller hittar på roliga saker. Speciellt nu när det fina vädret kom tillbaka och temperaturen stiger.

Värmen fortsatte att hålla i sig även på kvällen. Red en liten träning och det gick ändå bra med tanke på värmen. Jag var rätt trött i huvudet efter allt på jobbet + att de borrar under huset för Västlänken och utanför på gården till ett lägenhetshus, så min hjärna kändes lite som en byggarbetsplats när jag gick ner till bilen. Tycker alltid det är väldigt skönt att få komma till stallet och andas. Kunna vara utan telefonen, leva i nuet och njuta av att vara med sin allra bästa vän.

Hör och häpna så blev det faktiskt ett träningspass på kvällen. Jag var hemma vid 21:15, slängde på mig träningskläder och körde ett 10 minuters pass. Sedan corona kom och jag slutade att gå på gymmet så kör jag igång videos med Pamela Reif på YouTube. Tycker det är kul när det bli variation på övningarna, man lär sig nya övningar och kan välja att fokusera på ett område på kroppen med väldigt många olika övningar. Kör jag ett sådant pass så fuskar jag inte heller, annars är det risk att jag slutar efter en kort stund för att jag tycker något kändes jobbigt eller så... En lite mindre bra sida, den måste bort. Nu r ju inte 10 minuter någon längre tid när det kommer till träning. Men tänker att det är bättre än att jag inte hade gjort något alls och jag satt ju inte still hela kvällen innan, jag har ju varit igång i stallet hela tiden. Det var också ett tag sedan jag tränade nu, så då ska jag inte ta i så jag inte kan gå imorgon...


Gillar