Förberedelser inför avresa

Helgen springer förbi i vanlig ordning. Men vilken underbar helg jag haft. Inte en massa måsten eller tider att passa hit eller dit. Känner att jag har bestämt själv hur den här helgen ska se ut. Gårdagskvällen bestod av en mysig ostbricka. På grund av ändrade planer kom inte Christoffer, men vi hade en mysig kväll här hemma ändå. Åt gott och såg på film. Valet av film blev "Seven" med Brad Pitt. Jag trodde inte jag hade sett den, men jag kände igen en del scener och när vi närmade oss slutet så visste jag hur den skulle sluta. Hur som helst är det en bra film som tåls att se flera gånger. Hjälpte även mamma att ta ner våra två rhododendronbuskar på baksidan utanför mitt rum. Ge mig en såg och du har ingenting kvar efteråt. Ungefär så är det. Jag blir så exalterad över att få skapa en förändring. Är ju verkligen ingen stadsmänniska, utan jag är mer för att hugga i och smutsa ner mig. Något annat finns inte. Resultatet blev väldigt bra, vi är nöjda.

Förmiddagen idag bestod av mig, i soffan med min bok. Jag är helt fast. Går nu in på bok nummer fyra i serien om familjen Bridgerton. Vid kvart över tolv kom min kompis Emma och hämtade mig. Vi begav oss till Alingsås där vi käkade lunch tillsammans. Hon flyttar till Spanien om ett par dagar och ska plugga där fram till årsskiftet ungefär, så det var kul att ses innan. Vi lärde känna varandra när vi spelade innebandy ihop för två år sedan ungefär. Även om vi inte ses så ofta har vi väldigt kul, och dessutom är vi väldigt lika. Gillar samma saker och tycker samma. Sånt är alltid kul! Nu får jag se mig om efter någon annan att spela padel med de kommande månaderna.

Vi hamnade på Gårdcaféet som ligger på en mysig innergård. Delade på en pizza och snackade i en timme.

Mamma plockade upp mig i Alingsås och så fortsatte vi mot stallet. Hade en del att förbereda där, eftersom jag åker på en liten semestertripp imorgon. La in massa nytt spån i boxen, gjorde påsar som räcker tills på onsdag och gjorde allt det vanliga pysslet. Ska bli kul att komma iväg lite! Förra sommaren var jag inte iväg någonstans, och det är viktigt att bryta rutiner och vardagen ibland. Har massor av ställen att hinna se under dessa dagarna, riktigt taggad.

En box med nytt spån ger verkligen känslan av renbäddat! Så himla mysigt, nästan så jag skulle kunna sova där själv. Snöboll var så himla glad och kärleksfull idag, så det blev massor av mys. Dock undrar han varför han inte fick vara med och bli kliad av grannarna i hagen bredvid.. Inte alltid lätt!

Dags att återgå till min bok. Har verkligen kommit in i ett lässtim nu, älskar det!! Finns inget bättre än en bra bok. Därefter får det bli packning så allting är redo inför morgondagen! Semester, here I come.

Gillar