En riktigt mysig kille

Dagarna har gått och jag har inte riktigt haft någon tid att kika in här. Inte heller tid till att tidsinställa inlägg. Det är väldigt lätt att fastna i soffan eller sängen med den här lilla myskillen vi har hemma nu. Han totaldäckar och kan ligga så i 2-3 timmar. I torsdags hade jag föreläsning på förmiddagen, efter lunch kollade jag på EM i hoppning. Efter en stund la jag mig i sängen och fick med mig en liten myskille som låg i min famn tills klassen var slut.

Igår var jag i stallet vid 7:30 och var med och tog ut hästarna. Gjorde klart stallet ganska snabbt och fick pysslat med Snöboll. Tog in Abbe och fick en liten bomlektion av världens bästa Aline på ridbanan. Så mysigt och roligt, och väldigt härligt med det fina vädret. Efter lunch när jag var hemma gjorde vi grupparbete, självklart var Truls med på det. På TVn gick EM i hoppning igen, så jag kunde se klart gårdagens klass också. Efteråt var det dags för lite träning. Det gäller ju att uppfylla mina mål för september!

Nu är det helg och det är egentligen inget speciellt planerat. Stallet på förmiddagen idag, sen kommer Christoffer. Hoppas på grillat ikväll. Imorgonn fyller mamma år, så då blir det lite firande här hemma.

Gillar