En ny familjemedlem

Bloggen har ekat tom gällande inlägg om min helg. Tiden har helt enkelt inte funnits. Lördagen gick åt till att inhandla de sista sakerna till katten, innan det var stallet för hela slanten. Vi passade stallet och valparna när de andra var iväg på kalas. Mysigt att pyssla med allt i lugnan ro. Vädret var ju dock inte det roligaste vi varit med om. Blåst, regn och 12 grader. Inte direkt så man hurrar. Jag klagar inte, men det är lite svårt att veta hur man ska klä sig just nu. Vädret skiftar väldigt fort. Åt mat på Donken på vägen hem, innan jag och mamma avslutade dagen i soffan under varsin filt och såg på Maria Wern och Den stors hälsoresan.

Söndag = Dagen med stort D. Truls kom hem! Vi har längtat allihop efter att få hem vår lilla katt. Allt har gått förvånansvärt bra, inga konstigheter. Lite rädd i början, men absolut inte för oss utan mer för den nya miljön och att plötsligt vara ensam. Hoppas att han finner sig tillrätta snart och verkligen stortrivs hos oss. Det ska bli väldigt kul att ha ett litet djur igen som tassar omkring. Natten gick bra, han har faktiskt legat i min famn från kvart över tolv till kvart i fem på morgonen. Han har sovit gott, jag har sovit lite sämre. Blev ungefär 2 timmar totalt och sen 1,5 timme på morgonen efter fem.

Nu är det ny vecka och nya tag. Behöver ta tag i träningen. Veckan bjuder inte på något speciellt, utan ser ut att bli förhållandevis lugn. Är ledig idag, men ska köra på ett grupparbete med min kompanjon på distans eftersom vi inte fick gjort något i tisdags när jag skulle vaccinera mig. Ska även försöka plugga lite självständigt också. Behöver även slänga ihop två kladdkakor då vi har stallmöte ikväll.


Gillar